Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amm valakinek amúgy van itt ilyen gépe? Személyes tapasztalat? Az érdekel mennyire hangos? mert mindenki azt mondja hogy kb hangtalan! ez érdekelne nagyon és hogy egy notihoz képest mennyivel jobb rajta filmezni belátási szögek ilyesmi!
-
Helló!
Hát végül még csak nem vettem meg, de most hogy a notimat eladom őt akarom nagoyn. Ezért adom el a notit! mostmár emészthető árban van.
Fogok róla írni mihelyst megleszDe én csak ilyen lüke technokrata gyerek vagyok :d Kezdek mostmár megállapodni gépügyileg ahhoz gépest hogy alig használom őket
A notim is most három hónapos azt úgy adom el.
-
Mostmár 100 körül van az ára mindenhol. Valahol alatta picivel valahol fölötte. Szerintem annyit megér.
-
Sziasztok!
Én egy iponnál 115 ért rendeltem be.
Szerintem annyiért már jóval korrektebb ár. Igazából már semmi kedvem gépépítéssel szenvedni. Nekem videózni kell sima AVI hoz. Semmi HD meg ilyesmi. Meg zenézni otthon.
A notima azért attam el mert tele lett a tököm a glare kijelző miatti alig láthatóságtól..Ezt a gépet meg kipróbáltam remélem fogja bírni jól a flasht, meg youtube videókat...
Tényleg esetleg erre valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 9600X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest