- Apple notebookok
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Na, most akkor elsőre is az a bökkenő, hogy a krait nem kígyó, hanem sikló...
Nincsenek agyarai
, és a színe sem ilyen, hanem kékesfekete, fehér sávokkal a testén, de nem a fején...
Persze, meló, meg művészet, meg minden. De azért nem ártott volna a moddernek megnézni pár fotót, vagy esetleg élő példányt, hogy hasonlítson a műve egy kicsit. Így sajnos olyan lett, mint egy gyík meg egy kardfogú tigris kölyke...
Bár, ha ez volt a cél, legyen, de egy élethűbb is ugyanennyi meló lett volna, ezért nem értem, hogy ha krait a téma, akkor miért nem az is lett?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
zolee5016
őstag
ugyanígy vagyok vele én is.azaz ezek remekművek...művészi szobrok,vagy pontosan lemodellezett cnc-s modellek....
.de semmi köze egy pc-modhoz...vagyis csak annyi,hogy ráaggatunk egy pc-t.....
Valahogy nem jön át,,,(mint sokan meglepődtek ,hogy kinnt a Trabi sem okozott sikert...művészi pontos modell az is..de modell,
Casecon nekem sem a vulkánt,a csillagkaput,meg a vuk-ot vagy épp a kígyót takarja,hanem egy a pc-re mindenképp hasonlító,funkcionálisan is pc-ként használható átalakítást jelent.....
Csabi,vagy Jones modjai vannak szerintem a leginkább a nevén nevezett,kategóriában..és ne felejtsem ki Feco ötletes munkáit sem....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
caprine
senior tag
Azért ezt a kígyós témát lehetett vonla még fokozni. A vízhűtés csővét áttetszöre cseréltem volna ki bele meg zöldes méreg hatású folyadék, vagy az orrába egy DVD meghejtó a tálcára meg egy piros nyelv festve, esetleg ha már méreg akkor néhány biohazzard matrica, stb....
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
caprine
senior tag
Amit te csinálsz az már inkább művészet kategória, a számtechnika meg technika. Egy jó művészi alkotás örök érvényű, és az utókornak is szól, egy PC, nos inkább csak 2-3 év, utána már csak az "öregek" emlékeznek. Ezért nehéz a két dolgot tökéletesen összehozni.
A multkor volt egy mod, amiben az asztalba volt beépítve a teljes PC, azt szerintem sokan el tudnák képzelni otthon. Amit te csináltál, vagy a fenti kígyó szerintem nem illik ebbe a képbe, nem funkciónális, de egyetlen műalkotás sem az. És sokan ebből az irányból esnek neki a témának, ha valami nem vált ki bennük birtoklási vágyat, ha valami nem illik a szokásos képükbe akkor legyen az bármilyen szép, drága tárgy, az rögtön sz...
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
BaluC
Modder
Bocsánat előre is, de ez a véleményem!
Akinek nem inge, ne vetkőzzön gatyára!
NEM kell elolvasni, reagálni sem, de ha legalább megfontolod, vagy elgondolkozol a dolgon, akkor már megérte!Nem CSAK erre az esetre értettem és írtam a megfogalmazott nemtetszésemet. Csak pont egy olyan pillanatban sikerült olvasni a reakciókat, amikor hangot is adtam a véleményemnek és nem csak lenyeltem (mint már többször).
Ebből úgysem jövök már ki "jól", így belemegyek:
Nem kell, hogy ujjongjon mindenki, sőt! Simán és normálisan IS lehet "nemtetszést" nyilvánítani.
NEM csak ennél a gépnél, hanem több itteni (Logout, PH, Fórum, Blogok) felületen találkoztam már ezzel a jelenséggel, hogy lát(sz) egy gépet / képet / alkatrészt és azonnal mondja az "okosat" és hogy az miért X@r. Nem ritka, hogy a kép mellé a szöveget sem olvassa el, és úgy szól be a készítőnek.Senkire sem sértődtem meg, nem haragszom konkrét személyre, mert ez a Te / Ti véleményetek. Azzal nincs gondom, csak a közlés stílusával (Talán ez a megfelelő szó) van gondom!
Építő jellegű kritikával, tanácsokkal, kérdésekkel, normálisan megfogalmazott véleményekkel NINCS semmi bajom. Sőt!
Nem is a saját munkámra mondott vélemények miatt jeleztem nemtetszésem, mert azt én elkönyvelem és kész. Hanem azzal van gondom, hogy több (profi) modder társammal beszélgettem az utóbbi években és eddig (szinte) mindegyiknél előkerült valahol a téma, hogy minek tegyük fel Magyar oldalakra / honlapokra a munkáinkat, hogy ha a végén még MI érezzük rosszul magunkat, mert készítettünk valamit.
Az csak egy másik érdekesség, hogy amikor pont azt a művet valahol díjazzák, akkor mélyen hallgat / lapít az illető.Minden moddernek vannak "erősebb" és "gyengébb" munkái de ez NEM mindig a Modderen múlik.
A srác szerződését nem láttam, de nekem az ENT-nél előre meghatároztak és le fixáltak mindent. Attól eltérni, nem lehetett és azért néz ki így, hogy a hasára "nőtt" az alaplap, mert ezt kérték! El tudom rejteni az alkatrészeket, az nem gond, de mivel a szponzoroknak ez volt a kérése, hogy jól látható legyen, így látható minden!Nem tetszik? OK
Másként / más hogyan / más technikával / más megközelítéssel kellett volna szerinted? OK!
Egy értelmes kommunikációra nyitott vagyok! Még ha nem is az én munkám, vagy csak tanács / ötlet / technika kell. Bátran keress meg. Szoktam válaszolni és segíteni. Szinte biztos, hogy nem azonnal, de válaszolok!Viszont abba gondoljon bele mindenki, hogy HA valakinek a munkáját (jelen esetben az alkotását, Moddját) ócsárolod, szapulod, pocskondiázod, lejáratod, az nem esik jól az illetőnek és nem csak az Ő kedvét veszed el, hanem a hasonló affinitású társaiét is!
lofagi Pontosan megfogalmazta a lényeget!
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
lofagi
addikt
válasz
zolee5016 #17 üzenetére
+1
Időt, energiát s gondolom pénzt nem sajnálva emberünk elkészítette ezt a modot. Jelenlegi kinézetével inkább való egy kiállításra, mint bárkinek az otthonába. De számára ez a művészet, alkotás öröme, s megosztotta a nagyérdeművel, már aki az persze.
Sajnos nekem sem tetszenek az efféle túlzások már, de ez egyáltalán nem jelenti azt,hogy abba a kategóriába van amit említett a fiú korábban. Nem értem az ilyen hozzászólásokat, így mondjuk nem nehéz ph kedvencének se lenni. Na mind1. Az biztos, hogy ha én csináltam volna egy ilyen alkotást s így reagálnának rá, nem lennék túl boldog.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
zolee5016
őstag
hmmmmm ezt pl egy Samu vagy szifon topic.ba írná azonnal ban.....itt nem járna ez ki?
nekem sem tetszenek,ezek a modok...mármint csinálunk egy jelmezt,maskarát,valami alakot,rádugunk egy gépet,aztán már mod -..De az a minimum,hogy nem becsmérlem le a a készítő munkáját.....másrész van az a réteg akinek ez kedves,és a hsz bántó.....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
csabi112
Modder
Mindenképpen igényesen elkészített, látványos mod-ot hozott össze a készítő, nekem tetszik.
Mivel minden modder a saját stílusában, neki tetsző gépet épít, nem jöhet be mindenkinek a kész mű. Viszont aki már készített valami egyedi dolgot, bármit, annak talán nagyobb rálátása van egy mod elkészítésének nehézségeire. BaluC is erre gondolt, szerintem.
“Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság.”
-
Supr@
senior tag
A munkat alairom szep es igenyes, volt is vele munka. Viszont a snassz belsot nem tudom hova rakni. Szamomra ez snassz. Valaki csinalt egy szep makettet (vagy minek nevezzem) aztan belerakott egy tok atlagos gepet. Szamomra osszessegeben csalodas. Legalabb lenne benne egyedi viz, vagy valami, ami feldobja.
Ne sertodj meg BaluC, de az ent moddal is ez a bajom, az ent nagyon allat lett, de szamomra ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem nagyon bejön,igazán ötletes megoldás.
duree54
-
VS461
tag
Üdv!
Őszintén meglepődtem a reakciódon. Az emberek vérmérséklete eltérő. Ki így, ki úgy nyilvánít véleményt. Ki dicsér, ki leszól. Kinek tetszik, kinek nem.
Nyilván nem fog mindenkinek tetszeni egy mod. A tiéd sem, másé sem. Az nem kérdés, hogy sok melót rakott bele a készítő. De pl. (és innentől a bekezdés "szerintem") a félelmetes hírű krait ebből nekem nagyon nem jön át. Többek között, egy mérgeskígyó méregfoga nem rozmáragyar, vagy fél banán alakú. Szóval, sok meló, de lehetett volna még több, hogy kirázzon a hideg tőle. Mármint, gondolom, ez volt a cél. Annál a bizonyos Predator modnál pl. teljesen átjött, hogy "ő az", tetszett is, bexarás volt. Ez nem. Nem mondom azt, hogy ezért kár volt, de...
Amennyibe meg csak az szólna bele, szólná le a modot, aki már csinált ilyet, akkor igen zártkörű lenne a fórum ezen része. Nem beszélve arról, hogy dicsérni is csak az dicsérjen, aki már moddolt
(és ez gonosz: meg moddernek számít-e, és beleszólhat-e, aki már cserélte le a házventit kék ledesre)?Viszont a hozzászólásodban lévő linkkel megtaláltam a te mododat is. Wow!
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
XXArcAngelXX
tag
Szobadísznek sem utolsó! Nagyon pöpec! Vajon le lehet csukni?
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
Sicilian
addikt
Szerintem szép, igényes darab !
nothing is true everything is permitted..
-
BaluC
Modder
Hihetetlenek vagytok...
Nektek mit sikerült eddig készítenetek? Kíváncsi lennék rá, de őszintén mondom!Azon az eseményen KÉT gép lett bemutatva és mind a kettőt sikerült eddig ... leszólni... Az hogy az én munkámat, azt már megszoktam... de ez most tényleg egy szép munka.
Volt vele munka bőven, mert ezt a technikát alkalmaztam már én is. Azért mondom, mert egyesekkel ellentétben nem csak a monitor túloldaláról osztom az észt, hanem készítek is moddokat.Amennyiben fel tudsz / tudtok mutatni egy normális moddot / munkát, akkor beszélgethetünk érdemben is.
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zzola
titán
Ilyen f@szságra van igény? LOL
-
F_Zolee
veterán
Első képen inkább rozmárhoz közelít valahogy.
[link]
-
Balu972
aktív tag
Nekem se, éjszaka közepén arra ébrednék, hogy ott figyel. A nyitott száj nem tűnik praktikusnak, könnyen belelöttyen valami pl. növény locsolásnál a csukott meg nem tudom, hogyan szellőzik.
De igényes darab az biztos!Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jó.Igényes munka. De nekem a szobámba nem kellene ilyen.
Mindenbe beleugatok!!!
-
prolad
addikt
Nagyon tetszik. Kéne egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mérges kígyó fejébe épített számítógépet mutatunk be.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest