- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
aldebaran #158 üzenetére
De, pontosan azt néztem, írtam is:
"Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre."A találatok:
Első találat (Mozicsillag, OK.ru, 720p) lejátszása:
-
vargalex
félisten
válasz
aldebaran #156 üzenetére
Mivel a forrásokon is iterál a kiegészítő, ahogy írtam, elképzelhető, hogy a teljes kód így van megírva, nem néztem még. Bár, valóban elég fura. Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre.
Próbáltam keresni olyan filmet, aminél talál forrást, de egyik sem indul, de "sajna" nem találtam. Olyan viszont találtam, ahol az utolsó néhány forrás nem indul, de onnan indítva a lejátszást, elment az utolsó találatig (19 találat volt, a 17-es már nem indult, így azt indítottam) majd visszafelé lépkedett (esetemben a 16-ra, amit már sikeresen elindított). -
lionshamlet
senior tag
válasz
aldebaran #111 üzenetére
Sikerult az este kiprobalni végre a streamsharkot.
Őrület, le a kalappal.
Szép munka, remélhetőleg sokáig működőképes lesz.
Kíváncsian várom milyen egyéb funciokkal fog bővülni az évek során.* lehet-e úgy listaznina filmeket megjelenési év szerint?
Minden, adott evben megjelent filmet mutasson, ami elérhető a forrás addonokban?
Tehát csak azokat a filmeket listazza amihez aktív linket is talál.
(Alapbol van szűrés megjelenési év szerint, de nehány filmhez nem talált elerheto, aktiv linket.
Lehet hogy ezeket ne mutassa a talalátok kozott)?Illetve ha egy színész nevére keresek rá, szintén listazza a hozzá kapcsolhato filmeket, de csak amihez van aktiv elérhető link a forras addonban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elfelejtettem a film címét
- Call of Duty: Mobile
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged