Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
adika4444 #17 üzenetére
Tán írjam be a naptáramba, hogy mikor van patchkedd? A gép van értem, nem fordítva. Lesz..om, hogy mikor van patchkedd. Tegye amire utasítom, vagy használok helyette olyat, ami megteszi. Mit állítgassak? Ha felrakok egy Magyar Puppy -t, az Magyarul indul, Magyar a billentyűzet, stb. Nem kell semmit sem állítgatni, csak használni.
Az XP után újdonság volt a Win10 -en, hogy van szoftverbolt. Nosza, bepötyögtem, hogy "Firefox". Zéró találat. Elmehetnek a 3,14 csába a szoftverboltjukkal! -
Somatom
veterán
Ne is mondd! Az enyém is ezt csinálja. Üzen, hogy ne kapcsoljam ki, mert ő most frissít. Hát frissíccsé, vazze! Egész éjszaka után, reggel még ugyanott tart. Mi lenne, ha épp el akarnám vinni? El sem tudom képzelni, hogy egy hurcibálós laptopon ez hogyan működik. És akkor még a böngésző frissít, a vírusírtó frissít, a kiskutyafüle frissít. Halló! Kapok én is gépidőt? A Puppy sohasem csesztetett ilyesmivel. Bekapcsolom, vakkant és teszi, amire utasítom.
-
Somatom
veterán
Anno az Asus eee netbookomon próbálkoztam Linux -szal. Akkor jött ki a direkt ilyen gépekre kitalált Ubuntu Netbook Remix, ami kapásból nem kezelte az Asus n -es Wifijét. Következő kísérlet a Black Panther volt, de a KDE kicsit erős volt az N270 -es Atomnak. Utána találtam rá a Puppeee -re, ami a Puppy Linux netbookra optimalizált verziója. Az első vakkantástól (így jelzi, ha felállt a rendszer) beleszerettem. Azóta csak Puppy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest