Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem van egy tamron adaptall rendszerű obim (28 f2,5; Konica AR). Ammenyiben jól tudom a gyártó tett egy kísérletet olcsóbbá tegye a rendszerek közötti átjárást. Az objektív végén egy tamron saját bajonett van, amire egy cserélhető véget csatlakoztatunk. Így aki más típusú vázra akarná feltekerni, csak lecseréli az obi végét. A tamron adapter tartalmazza típus specifikusan a rekesz mozgatását is, bár ettől lehet az objektíven rekeszgyűrű. Szóval MILC-en manualozni olyan adapter az adapten. Nem kicsi.
Csak érdekesség képpen írtam be, ha érdekel valakit. Az említett tamronra nem érdemes vadászni. Csak azért lett 2.5 a fényerő, jobb legyen a konkurenciánál, értelme semmi. Nyitva nagyon lágy, rekeszelve hirtelen javul. Az 5 rekeszlamella nem gondoskodik a szép kerek fénygömbökről. Az én példányomnál pedig (lehet mind ilyen) kb f4-ig a rekeszlamellák sarka is belelóg kicsit, szóval nem is ötszögletű a bokeh, hanem olyan formás. A régi olcsóbb bevonatos objektívekre jellemzően iszonyatosan dobja a kontrasztot még szórt ellenfényre is.
Tesztkép NEX5N-en (gépi jpeg leméretezve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- World of Tanks - MMO
- Nintendo GameCube
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest