Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
HUTCHDB #8469 üzenetére
Próbáld meg ezzel.
1. Töltsd fel a telefon akksiját.
2. Kapcsold be, kösd rá a gépre.
3. Kövesd a számítógépednek megfelelő XDA-s instrukciókat, és az 1-es opcióval szerintem vissza tudod állítani működőképes állapotba.
Inkább azt csináld, amit eggyel feljebb javasolt a kolléga. -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8343 üzenetére
Nem a SIMlockra gondoltam: én a Photon Q-ról azt olvastam, hogy abba beépített SIM-kártya volt. Szóval hardveres barmolás volt a kérdésem tárgya.
Jack dugó a D4-en is fura dolgokat csinált, ráadásul a gyári ROM-mal (körbeforgattam a jacket benne, és csak egy bizonyos szögben volt jó az érintkezés... ugyanez, ha kicsit megnyomódott a jackdugó a zsebemben) Cm11-el meg semmi baja...
GSM szerviz nem csinálná meg vajon? a Kijelzőcseréhez nem árt, ha kicsit "biztosabb kezű" embert találsz. -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8340 üzenetére
4g szerintem nem fog menni, azt hiszem a verizonnak saját LTE-technológiája van... vagy legalábbis más frekvenciasávokat használnak.
photon Q milyen volt? azt nem kellett szétbarmolni, hogy belemenjen a magyar SIM? -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8338 üzenetére
Ha verizonos, akkor igen, létezik. Tudtommal verizonos telefonok SIMlockja csak USA-beli GSM szolgáltatók kártyáira vonatkozik, viszont a GSm hálózatokat támogatják a roaming miatt.
-
pengwin
addikt
Esélytelen... a Gold akksik kapacitása köszönőviszonyban sincs a rajtuk feltűntetett értékkel. Kb. a gyári akksi szintjét hozzák, azt se 100%-ban. Az ilyenek sokszor érkeznek rosszul csomagolva, külsérelmi nyomokkal, valamint maga az akksi is eléggé gagyi minőségű.
Szimpla fizika: a jó minőségű Mugen Battery-k kétszer akkora kapacitáshoz kétszer akkora méretet igényelnek, két Li-Ion vagy két Li-Pol telep energiasűrűsége között nem lehet túl nagy különbség. -
pengwin
addikt
Sziasztok!
Alternatív launcherekkel mi a tapasztalat?
Melyikek tudják a lapdock-ot rendesen kezelni? -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8273 üzenetére
Gyári ROM-ból RAZR-re ugye 4.1-es a legújabb? Azzal hogyan szuperál a lapdock?
Mellesleg nekem egy Droid (Milestone) 4 érkezik, amiben ugyanez a hardver van.
-
pengwin
addikt
Sziasztok!
Lapdock-os tapasztalatok érdekelnének! Használta valamelyikőtök ICS-csel vagy JB-nel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Mobilinternet
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest