Új hozzászólás Aktív témák
-
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8342 üzenetére
Dede volt rajta simmookolás, de én igy vettem itt a H.A-n egy forumtárstól. Sajna berepedt a kijelzője, nem annyira birta. Nem volt egyébként rossz a D4nél azért vaskosabb viszont érezhetően gyorsabb.
Sosem tudnak normális qwerty telot csinálniha lenne droid 4 photon belsővel az életbe nem váltanék az biztos maxx vennék külső akkut, de a lapdockommal azt is megoldanám.
-
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8274 üzenetére
Igen 4.1... Én nem bírom elviselni a stockot de ez en vagyok, nagyon szeretem a testreszabhatóságot. A gyári nekem fapados.
De amúgy rendesen funkcionál a lapdock a jelllybeannel. Aux-os a jack dugo, tölti is a telót, jó a billentyűzet (mondjuk a touchpad borzalmas)...csak gyári recseg a hamgszoro, feltettem egy csupaszitott JB-t azzal mem volt ilyen gond, viszont az nem látta rendesen az sd-t (ilyennel mondjuk nem talalkoztam még)
Viszont tetszik ez a webtop mód. Jobb mintha egy az egyben másolná a képernyőt mert igy a kijelzohoz igazítja a tartalmat, csak mindig kell egy kis idő mire átvált de nem vészes.
...de mondjuk elviselném ha nem lenne webtop mód, cserébe custom fiammal használhatnám.
Valakinek sikerult már valaha?
Ha hdmi-re keresek rá az xdan akkor végülis ami ott jó az a lapdockhoz is jo nem? -
enigmawutash
tag
válasz
pengwin #8272 üzenetére
Én Haugland jóvoltából szereztem lapdockot(utolag is köszönet)...
Nem találtam még olyan megoldást ,hogy custom romokkal menjen a lapdock, pedig elég sok mindent kipróbáltam, bár azért még nem adom fel. Xda-n valahogy sikerült valakinek cm11-et működésre birni nekem még nem :-( jbxel se...Szoval eddig csak a gyári rom jb. Felraktam az artmodot de az nem látta a belső memória kártyát :-(
De nem adom fel, ha te jutsz valamire kérlek oszd meg.
Ui: gyári romon nekem recseg a hangszóró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest