- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor231
tag
még jó hogy nem razr-t vettem....pedig iszonyatosan tetszik.
-
gabor231
tag
7ezret esett a razr ára expansyson .kerekedett ám a szemem.
-
gabor231
tag
én annyira nem vágom de szerintem is logikusnak tünik,hogy egy olyan teló ami nem kimondottan európai piacra készült,(legalábbis ez a verziójú,és a root ilyen esetben talán indolokolt lehet), az vacakol az itthoni hálózatokkal.Meg a voda sincs mindig a helyzet magaslatán...
-
gabor231
tag
válasz
MrPetya19 #2968 üzenetére
razr-hoz van dokkoló 15e kb.amivel tölteni is lehet usb cuccokat lehet rákötni.hdmi kimenet van.Szerintem akkor ikább az.Ha már végre meglenne a pénzem venném a razr-t hozzá egy ilyen multimédia dokkolót.
http://www.expansys.hu/motorola-hd-multimedia-dock-for-motorola-razr-18w-charger-euro-power-supply-225121/ -
gabor231
tag
sziasztok!
Szeretnék novemberben ilyen telót venni,szerintetek hol érdemes? partnerot és xxlgsm nézegettem,nem gond hogy ennyivel olcsóbb ott?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged