Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
pete_21 #6856 üzenetére
Nem lehet, hogy amikor a füledhez teszed, akkor nem érzékel rendesen és a sima "time out" dolgozik, nem pedig a közelség szenzor? Én jártam már így másik telefonnal is, és pont amikor leteszik, akkor biza megkeveredik mind. Gondolom én, hogy ébredne, de közben pont hívás szakad a másik fél által... nem vagyok boztos benne, hogy pont a Moto G csinálta-e, de volt ilyen az Optimus G-n is, a PF2-n is. Lehet, hogy pont erre dob rá egy lapáttal a fólia, de most nekem is Membrane van fent (z1c-n) és egyáltalán nem zavar egy pillanatig sem semmiben.
Amúgy meg a GG3-nak és társainak a legnagyobb ellensége amint írtad is, a por és nem a kulcsok, aprópénzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest