- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalszi
csendes tag
válasz
kakukkmarci #11016 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, azt hittem senki nem vette észre a kérdésemet.
Az a fura, hogy angol nyelvű technikai fórumokban azt a választ kaptam, hogy ez tök normális mert a Li-ion akkumulátorok sokkal rosszabbul viselik a túltöltést (még a minimálisat is) mint azt, hogy folyamatosan töltögetve vannak. Volt ahol azt is írták, hogy egy csomó készülék úgy csinálja ezt a "töltögetést", hogy szoftveresen elrejtik (tehát nem látod, hogy merül-visszatölt) csak hogy a felhasználók ne aggódjanak miatta. Egyébként elég sokféle töltővel kipróbáltam és minddel ugyanazt csinálja, amúgy egy 850mA -es Sony töltőt használok hozzá általában. Viszont akkor gondolom ennél a készüléktípusnál mindenkinek ez kellene történjen, szóval nem igazán tudom, hogy ez most normális vagy nem, de hibának elég különös lenne mindenesetre azért...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged