- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark06 eredmények
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalszi
csendes tag
válasz
kakukkmarci #11016 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, azt hittem senki nem vette észre a kérdésemet.
Az a fura, hogy angol nyelvű technikai fórumokban azt a választ kaptam, hogy ez tök normális mert a Li-ion akkumulátorok sokkal rosszabbul viselik a túltöltést (még a minimálisat is) mint azt, hogy folyamatosan töltögetve vannak. Volt ahol azt is írták, hogy egy csomó készülék úgy csinálja ezt a "töltögetést", hogy szoftveresen elrejtik (tehát nem látod, hogy merül-visszatölt) csak hogy a felhasználók ne aggódjanak miatta. Egyébként elég sokféle töltővel kipróbáltam és minddel ugyanazt csinálja, amúgy egy 850mA -es Sony töltőt használok hozzá általában. Viszont akkor gondolom ennél a készüléktípusnál mindenkinek ez kellene történjen, szóval nem igazán tudom, hogy ez most normális vagy nem, de hibának elég különös lenne mindenesetre azért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest