Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Na jó most lefekszem és kialszom magam, mert kezdek ideges lenni és legszivesebben falhoz vágnám a rühes telefont, nem igaz hogy egy tetves navigációt nem lehet leszedni és egy másikat meg felrakni....
Valakinek bármi ötlete/tippja van megköszönném mert én már tényleg nem tudom mi a francot kezdjek vele....Ha csinálok egy system restore-t akkor a motonav is visszaáll vagy azt cseszhetem, és csak akkor fog ujra működni ha a teljes szoftvert ujra húzom?!
-
F_Gergely
őstag
válasz
addamka #5996 üzenetére
valahol lennie kell az eredetinek is mert amikor telepíteni akarom az én verziómat akkor ezt irja ki:
This is a system application, do you still want to replace it?
All previous user data will be saved.Nekem ebből az jött le hogy az eredetiből még valami fent van, mert azt mondja hogy van ilyen, ezt felül akarom-e irni, nem?!
-
válasz
F_Gergely #5995 üzenetére
Nem gyalúltad le véletlen az apk-t? 2.1-ben tuti a system alatt volt, 2.2-ben sem hiszem, hogy eltértek ettől.
Sajna nekem CM7 van fent, ohne motonavval, így nem tudok apk-t adni, valaki esetleg feltolhatná neked, vagy megnézhetné, hogy gyári 2.2-ben a /system/app-ban van-e motonav. -
F_Gergely
őstag
válasz
addamka #5992 üzenetére
CAT-al kiválasztom hogy system apps, itt találtam olyat hogy com.navngo.ido.javaclient rábökök, bejön egy menü itt irja hogy root acces is garanted de ha rányomok hogy uninstall azt irja: .apk file is not found, és már csak a grant root gombra tudok nyomni. Ilyenkor mi van?
-
válasz
Shrike7973 #5989 üzenetére
GTA-k egész jók, persze végigjátszásra nem vállalkoznék, de ha elég távoli gombokra állítod be a fizikai billen az irányítást, baromkodni jó. Carmageddon is elment, bár nekem nem tetszik, mert nem a PC-s Carmageddon 1, hanem a Carmageddon 2 lebutítva, így töröltem.
-
Phami
tag
Annyira nem témábavágó, de valaki próbált már HD játékokat a Milestone-n? Gondolok itt a Gameloft-os cumókokra
-
válasz
F_Gergely #5990 üzenetére
Rakd fel Marketból az uninstaller for root-ot/root uninstallert, nézd meg azzal.
Elindítod, Cat/Filter gombbal kiválasztod a system kategóriát, azt had szóljon. CM7 alatt mindig ezzel herélem le ADW Launchert, meg a felesleges system appokat. -
-
Shrike7973
senior tag
válasz
addamka #5988 üzenetére
Ezek mennyire játszhatóak?
Én nesoiddal játszogatom ezeket:
Snake Rattle & Roll - jó az irányítás
Double Dragon 3 - telefonon játszhatatlan, szétvernéd az egészet, a bebindelt A+B meg nem megy normálisan rúgásnál.
Super Mario 3 Bros - kifogástalan
Legend of Zeldát ma nézem majd meg. -
Használtam PSX emut, GTA1-2, Carmageddon-t néztem, mind jól ment.
F_Gergely: anno 2.1-n így csináltam:
1. motonav demo a manage applications-ből clear data (filter legyen All-on)
2. kell egy file manager, ami tudja írni a /system-t (ES file explorer, settingsbe rootot be kell kapcsolni)
Át kell helyezni a /system/app/Motonav.apk-t egy ideiglenes helyre3. Ki kell törölni a /data/data/com.navngo.igo.javaclient könyvtárat (ha parázol akkor ne töröld, hanem helyezd át az SD-re pl)
4. Az előzőleg áthelyezett Motonav.apk-t (igen a demot) fell kell telepíteni.
5. Ha felment, akkor a manage applications-ből már a donwloaded filterbe is látszani fog, így onnan lehet uninstallálni véglegesen.
-
F_Gergely
őstag
Na gyerekek feldobom a labdát mert én nem jutok dűlőre:
Hogy a retekbe lehet teljesen törölni a motonavot? (Root megvolt) -
petipetya
nagyúr
Az mitől lehet, hogy egy 90.73-as bootloader-es telóban az x és a power gomb lenyomására nem jön be a recovery menű, hanem simán bekapcsol a gép? lehet ahhoz köze, hogy nem qwerty, hanem gwertz?
Nálam a 90.78-as bootloader alatt működik. Az más tészta, hogy mikor a két telefon egymás mellett volt, az enyémen csak a háromszög jött elő, a recovery rész nem - pedig nem egyszer nyomkodtam már ezt a felületet. Itthon bezzeg most bejött.
-
Cashdroid
csendes tag
Sziasztok! Kicsit vissza térve a "Jack-csatis" hibára, csak annyit, hogy a WD-40 erre alkalmatlan, mivel nem párolog el, és mivel nem vezet nem várt hibákhoz is következhet, inkább ajánlanám a "Motip" gyárású kontaktjavító használatát, ami sokkal magasabb alkohol tartalmü és nem marad a készülékbe.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Gondolkozom, hogy lecserélem próbaképpen az N900-am egy málylsztónra. Igazából mindenben jobb az N900 (nekem), csak perverzióból cserélném le. Ami tetszik a MS-ban, hogy droid-ra jobban sikerült optimalizálni a PSX emu-t mint maemo-ra. Gyorsabban futnak a játékok egész egyszerűen. Valaki próbálta már a PSX játékokat a gépen?
Egyébként kezesbárány a készülék (root, főzött romok, stb...)? Mi szól a készülék mellett illetve ellen?
Ami nagyon fog hiányozni az az N900 böngészője, a TV-out, az FM transmitter, a 32GB tárhely és az, hogy az N900 egy mikroszámítógép, gyakorlatilag kivált egy UMPC-t
-
Rickazoid
addikt
válasz
F_Gergely #5967 üzenetére
Nem, de mégis. Magát a rootot nem tudod vulnerable recovery nélkül telepíteni, viszont el tudod tüntetni a rootot szimplán a Superuser.apk törlésével, viszont a vulnerable recovery eltüntetéséhez rá kell Flashelni a 2.2-es recovery-t, amire nincs más mód, mind egy szerviz ROM telepítés. Volna más mód, kiszedhető lenne a recovery a ROM-okból, de erre senki nem gondolt, mert az általános vélekedés az, hogy azért rootolod, mert használni akarod és később nem akarod eltüntetni, ezért nem is bajlódott senki azzal a pár perccel, amíg külön SBF fájlba teszi a recovery-t, ahogy a vulnerable recovery-vel tették. És itt jön a csapda, ha felteszed a szerviz ROM-ot, ismét felkerül a Motonav.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
addamka #5963 üzenetére
Én tegnap aktiváltam 54 euróért a motonavot central europe premium-ra.
Nem bántam meg, nagyon bejön az egész (főleg ez a telefonszám és e-mail cím-es dolog új nekem). A nokiás ovi mapshoz képest ég és föld.
Hogyan szerezhetek hozzá (legálisan) magyar nyelvű beszédet (női)? -
válasz
F_Gergely #5962 üzenetére
Rootal lehet csak leszedni, mint írták, de mivel legális IGO nincs androidra, ezért teljesen mindegy, hogy fent van-e, vagy sem. Az nng nem tekinti megtérülősnek androidra fejleszteni, ezért eléggé megrekedtek az igo-k.
A samsung adott egy időben igo-t a spicához, de azt sem lehetett külön megvenni.A motorola meg csak demót ad az átskinezett igo-jából, ez van. Többek közt ezért nem dobtam még ki kocsiből a PNA-t, bár én kiperkáltam motonavot, de közelébe nincs egy igo8/primo-nak.
-
F_Gergely
őstag
válasz
szőröscica #5959 üzenetére
Hát az az igazság hogy 60 eurót nekem nem ér ez a motonav... de leginkább az piszkálja a csőrőmet hogy le se lehet szedni.
-
Mályki
aktív tag
válasz
szőröscica #5959 üzenetére
Ha a telefon tökéletes lenne és nem gondolkodnék cserében tuti már megvettem volna a szoftot.De nem érdemi meg hogy egy fillért is költsek rá.Elég nekem hogy a jack dugò teljesen használhatatan.Bedugom reccsen 2 öt és vége.Zenehasznalatra ami nekem nagyon fontos hasznalhatatlan.Tuti bennem a hiba de akkor sem költök egy ilyen telòra.
-
F_Gergely
őstag
2.2-ben is gyárilag van motonav de 60 napos próba verzió, nem tudod a térképeket sem frissíteni csak ha megveszed. Cink a dolog hogy csak úgy tudsz felrakni egy rendes verziót ha root-olod a telefont viszont akkor meg ugrik a garancia...
Én egyenlőre hagytam a gyárit aztán ha lejár a 60 nap majd kitalálok valamit.
Egyébként az andoridra kiadott Igo8-at telepíteni sem tudtam gondolom pontosan a root hiánya miatt.... De egyébként ez is köcsög dolog, vagy adjanak teljes értékű navigációs szoftvert (tehát nem csak 60 naposat) vagy oké legyen próbaverzió de legyen arra lehetőségem hogy letöröljem a pi***ba, és felrakhassam a mondjuk általam megvett teljesen legális navigációs szoftvert. Szóval ez köcsög dolog volt a Motorolától, mert volt HTC-hez eredeti Igo-m is de nem volt kötelező használni bármikor le tudtam törölni, és megjegyzem az teljes értékű szoftver volt, térképet is tudtam frissíteni. A motorola meg adott egy próbaverziós szart amit le sem lehet (hivatalosan) törölni... -
petipetya
nagyúr
Nem tudom, majd a többiek megmondják. Meglesni nem tudom, mert a progira kattintva azt írja, hogy tegyem be az sd kártyát amin a Motonav fájlok vannak. Neked megvannak a fájlok az sd-n, így szerintem egy legális verziót kapsz majd.
Más. Már a Sony Ericsson is nyílttá teszi majd a bootloadert...
cikk -
Mályki
aktív tag
Heló srácok!!!
Holnap frissítik a telómon a szoftot 2.2 re!Van viszont a mostani 2.1 esemen ez a motonav nevü navigáció amit semmiképp nem szeretnék elveszteni viszont nincs meg a telepítője vagy legalábbis nem tudok róla!Nincs valami alkalmazás aminek a segitségével vissza tudnám rakni a szoftfrissités után a telóra?Vagy valami alkalmazás ami visszarakja az a szoftvert telepepítő file ba?Köszi előre is!
-
Seraf723
csendes tag
itt az új update a 2.3as MIUI-hoz
04/05
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850276 -
F_Gergely
őstag
válasz
Shrike7973 #5949 üzenetére
Nem használtam még sose azt a programot, szinkronizációra én a myphoneexplorer-t használom, azzal tudok adatot, névjegyet, teljes outlook-ot szinkronizálni. Megy bt-n, wifi-n, és kábelen is.
-
Shrike7973
senior tag
Nektek is szokott a motorola media link (updateleve) random háttérből (nem futása közben, pl.: filmnézés közben) egy runtime errort dobni?
Újratelepítés volt minden motorolás szoftvert illetően, utóbbi két hét alatt kétszer jött elő. -
F_Gergely
őstag
válasz
addamka #5941 üzenetére
Elég meredek dolog WD-40-et áramkörre fújni, tekintettel arra hogy ez egy kenőanyag, mozgó alkatrészekhesz, és korrózióoldó/gátló anyag. Lehet hogy használ, ezt nem tudom, de elsősorban ez az anyag olaj, kenőanyag. Nem párolog el, nem szintelen és nem szagtalan. Elektronikai alkatrészek tisztitására pont azért való pl: kontakt spré mert az szinte azonnal elpárolog, feloldja és megszünteti a felülei szenyeződéseket és nem marad nyoma.
WD-40 nem erre való, én nem merném befújni, nem hogy a telefonom de még egy sz@r pár ezer forintos valamimet sem. Gondoljatok csak abba bele hogy kerékpár láncot szoktak vele fújni (mondjuk tévesen, mert speciel arra is más való) akkor ezek után ti ezt fújnátok bele a telefonba? -
drzsoo1
aktív tag
válasz
fpatrik17 #5910 üzenetére
sajnos ez a hiba nálam is elöjön. felveszem a telefont, a képernyő tök sötét lesz, csak a bekapcsoló gombra éled nagy nehezen újra. A másik hogy a home gombra nem jelenik meg a kezdőképernyő, csak a háttér, majd az ikonok, aztán a widget, mindez kb 10 -15 mp. Ha ezután a menüt indítom el, elkezdi a menüben lévő ikonokat rendezgetni, kb 5-10 mp mire minden a helyére kerül. Ami jellemző hogy föként a telefonálás után ragad igy be a telefon. Egy dolog tény. A gyári 2.2-t kár volt ennyi ideig reszelni mert nagyon szar lett. Opera pl fagyasztja, a kezdőképernyő is kifagy néha, ilyenkor a képernyő felcsúszik pár sort, alul egy szines sáv jelenik meg, többszöri képernyő újraindításra éled csak fel.
-
miklosvasy
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok adni valami tippet hogy a milestone 2-tőmet hogy tehetném energia takarékosabbá? Mert elég hamar lemerül (1-1,5 nap). -
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5936 üzenetére
jah hogy nem nekem?! akk nem szóltam...
-
-
Toobee
veterán
válasz
Rickazoid #5929 üzenetére
Szerintem se időm, se tudásom nincs ilyennel foglalkozni. Amik most versenyben vannak max 10e ft-ig: Motorola EQ3, EQ5 (ez csak ebayről jön ki 10k alatt)...ezek minőségéről nem tudok semmit.
Tudok még olcsón egy használt Philips ShoqBox, ez elég komoly cucc.
Aztán nézegettem még pl: ilyen utángyártott ipodos cuccot
Viszont ezek hálózatról, elemről/akksiról működnek, de semmi értelmeset nem találtam tisztán jack-es kivitelben... -
törölt tag
Aszongyatok meg nekem hogy lehet beallitani azt hogy a csuszkas feloldo ne jelenjen meg hanem helyette a lock pattern? Az megy hogy egyszerre a ketto (mi ertelme?), meg egyik se de a pattern szoloban az nem. 2.1 alatt be tudtam allitani de 2.2-n nem...
-
Djuree
félisten
válasz
szőröscica #5931 üzenetére
wp7 nagy fos. puritán, semmit nem tud a droidhoz képest, nekem aztán nem kell...
-
szőröscica
addikt
Ma bekapcsoltam a bluetooth-t és restartolt.
Csak egyszer jelenjenek meg a wp7 Nokiák.... -
petipetya
nagyúr
Újabb érdekesség, amely már régebben is előfordult velem és nem tudom hogyan jött helyre.
Amióta felpróbáltam a 2.3-as miui-t, azóta néha előfordul az, hogy a telefon elfelejt rezegni a gyári 2.2 alatt, mintha beragadt volna valami. A hangbeállításokban és a csúszkán minden lehetséges kombinációt kipróbáltam, de semmi sem használt. Még a külön telepített sms popup sem rezgett. Egy sima cache ürítés és reboot viszont helyrehozza a dolgot.
Volt fent widgetsoid és hasonló widgetek, amelyekkel állítgatni lehet a hangot és a rezgést, de ezek törlése után formáztam a telót és megint feltettem a 2.2-őt a telefonra, sőt még utána is volt gyári beállítások visszaállítása. A hiba megint előjött, megint formáztam a telót, elmúlt majd most megint tapasztaltam. cache ürítés és reboot után jó - de meddig. Ki érti ezt...?
-
Rickazoid
addikt
Voltak kísérletek USB-s eszközök csatlakoztatására, állítólag USB-s billentyűzetet működésre lehet bírni, ha csinálsz egy átalakító kábelt (venni nem lehet), de nem mindenkinek sikerült és ennél tovább nem jutottak. Gondolom ilyen alapon csak áram leadásra is használható lehet. Sose próbáltam, de ha tennél egy kísérletet, bővebben itt olvashatsz róla. Ha megpróbálod, írd majd le mire jutottál.
-
Toobee
veterán
Ma munka közben néztem egy filmet a telefonon (teherautó ~120), épphogy lehetett hallani, amit mondtak. A következő a kérdésem: egy ilyen tisztán 3,5-es jackről meghajtott kis vacak többet ér, mint a telefon beépítettje?
Vannak ilyen USB-sek is, ha jól láttam, ha ezek is jackről mennek, akkor meg lehet oldani azt, hogy venni egy USB to Micro USB átalakítót, majd rádugni a telefonra és a jacket is rádugni, vagy a telefon leadni nem képes áramot, csak felvenni? Előre is köszi! -
Rickazoid
addikt
válasz
addamka #5926 üzenetére
Olvastam már róla, röviden annyi, hogy innen megállapíthatatlan, hogy az micsoda. Egyesek szerint a bootloader feltörésén munkálkodnak, mások szerint hibás az algoritmus és így csak szívatják a népet ezzel, megint mások szerint nem is arra használják a gépeket, amire mondják... innen megállapíthatatlan, csak egy (két) fórumokon zajló vitát olvastam, egyik fél bizonygatta egy tesztkóddal, hogy az algoritmus hibás, a másik fél (az algoritmus egyik kidolgozója) szidta az illetőt és tagadott mindent, de az ő részéről a bizonyíték elmaradt, még a tesztkód feltételezett hibásságát sem cáfolta meg. Én meg nem értek hozzá, szóval elkerülöm, mert ebből nem lehet megmondani, hogy mi folyik ott, kinek van igaza és ki rágalmaz kit. Mindenesetre egy 1024 bites RSA kód feltöréséből az én gépem nem fog hiányozni, mert amire meglesz (már ha egyáltalán valaha meglesz), addigra rég új telefonom lesz.
-
Az androincet nyomja innen valaki rajtam kívül?
(Lényege in engliss: AndrOINC is a boinc project trying to break a 1024 bit RSA key used by Motorola to sign the boot and recovery partitions on the Motorola Milestone. If this key could be broken, we would be able to sign our own boot/recovery images, which would enable us to run custom kernels and recovery images on the Milestone.)
Csodát nem kell tőle várni, bár az algoritmust nem ismerem, de talán egy bruteforce megoldással akarják az RSA kulcsot törni, ehhez kell a számítási teljesítmény a BOINC -on át (kliens gépeken dolgoznak fel adatokat, ala Seti@home).
-
Mályki
aktív tag
Privi akart lenni sorry!Vagy esetleg tud valaki ez ügyben segiteni?Megköszönném
-
Mályki
aktív tag
Szevassz Petya!!!
Van már froyo?Tényeg nincs időm visszaolvasgatni itt a dolgokat de látom már elég sokan irják hogy feltették!Én felhekkeklni nem tudom de a teló sem találja hogy lenne e ujabb frissítés!Ami van az miylen?Fel tudnám nekem dobni?Én bp i vagyok.Honorálom a dolgot persze!Köszi
-
törölt tag
válasz
En meg tobbszor ugy jartam hogy ranyomtam a piros gombra es par mp utan azt latom hogy valakit hiv (veletlenszeruen).
Masik hogy ha buko van rajtam akkor kihangositva szoktam beszelni. De hivas fogadas utan lesotetit es hiba probalkozom taperalassal letakarassal gombnyomkodassal nem jon vissza a kep igy nem tudom hangszorora rakni, szerencsere a powerre visszajon csak mire idaig jutok leteszi a masik fel... -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica #5918 üzenetére
A dokkoló tölti is a telefont, a mágnes hatására a telefonban előjön egy dokkoló menü amely így néz ki. de használható éjjeli órának is. Én inkább filmnézésre vagy online tévére használom bizonyos esetekben, ilyenkor a jól eltalált betekintési szög mellett a legjobb az, hogy tölti is közben.
-
gretzky77
veterán
sziasztok van egy garis,dobozos milestone dokkolóm ha valakit érdekel irjon olcsón megszámolom nekem már felesleges eladtam a kavicsot!
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nálam gyári 2.2-nél nincsen ilyen probléma ahogy elhúzom a fülemtől a telefont egyből kap világítást és le is tudom rakni minden gond nélkül. Rányomok a lerakás gomba és egyből meg is szakítja nincsen "utánhúzása" a dolog mint pl: ami nekem volt a HTC-nél hogy rányomtam a leteszre és még kb. 5 másodpercig ott volt ugyan ugy mintha élne a hivás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5913 üzenetére
- Az openrecoveryből indított memhack működik rajta, direkt megnéztem.
- A menüben a görgetésnél lassú és lomha, de máshol sem valami
- A beépített usb és 3G tether nem működik.
- Ha el akarom utasítani a bejövő hívást, akkor nem elég felfelé húzni, hanem még külön rá kell nyomni egy virtuális elutasító gombra.
- A felső panel lehúzására egy 3-oszlopos értesítőt kapunk:
Notices fülön vannak az értesítések
apps fülön vannak a legutóbb használt alkalmazások, a szabad memória és egy kill apps gomb
a toggles fülön vannak a power widget gombok
Értelemszerűen ha a képernyő bal szélen húzzuk le, akkor a notices, ha középen akkor az apps és a szélsőjobb részen a toggles jön elő - ez praktikusNekem ennyi elég volt belőle, megy vissza a gyári 2.2-es rom (nem backup-ból).
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #5897 üzenetére
Itt van a link:
Motorla Milestone (Current Release 1.4.1) 2.3.3 Gingerbread:
Milestone Deodexed ROM
Motorola Milestone English Pack Download -
petipetya
nagyúr
válasz
Nekem nem csinál ilyet a gyári 2.2.-vel. Próbálj egy gyári beállítások visszaállítását, amúgy fóliával nekem is csinált ilyet régebben, igaz 2.1 alatt.
Ha végképp nem használ semmi, akkor beállíthatod azt, hogy a ki-bekapcs gomb megnyomásával szakítsd meg a hívásokat: settings / accessibility / power button end call legyen bepipálva.
-
fpatrik17
senior tag
Szomorú, de CM6 után gyári 2.2-ben is megvan a problémám telefonálás után / közben...
A szenzor mintha össze vissza érzékelne.. Van h folyamatosan világit a teló, ha telefonálok akkor is, de az még nem is zavarna. A fő probléma, hogy telefonálás után 50-50% eséllyel vagy le birom tenni szépen a piros gombocskával, ahogyan tényleg működnie kéne, vagy a másik opció pedig az, hogy full fekete marad a kijelző, és a telefonhívás vége után kb 15-20 másodperc után lesz újra használatképes a telefon... Na ilyet láttatok-e már?
Kitérek a hitemből menten, esküszöm... Ugye volt egy touchscreen problémám egyszer, és volt csere is ugyebár, talán az lehet, hogy picit beporosodott, vagy elmozdult volna a közelségszenzor? Mert úgy tűnik nem szoftveres a hiba..
Ötlet?
Köszi! -
Phami
tag
Nekem a MIUI az hasított, mint a szél, bár a GPS sz*r*kszott kicsit és nem nagyon tudom miért :S
Gyári FroYo: Az első két órában hasított, mint a villám. Ez az első két óra voltNa azóta még 1.2 GHz-en is rajzolódnak az igonok Go Ex Launcherrel... Nevetséges szóval megírom a tesztem róla és megy vissza a Miui. A legjobb amit eddig kaphattam Milestone-ra
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest