Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90 #2892 üzenetére
Aha lehet - csak allandoan tolti! (Nem all le a vegen azaz nincsen charged jelzes a vegen!)
Viszont en ezt 2.2-nel tapasztaltam, lehet hogy a 2.3-nal mar az a dokkolo is leall a toltes vegeztevel.
Try it!
;-) -
axioma
veterán
válasz
geryrose90 #2892 üzenetére
Fizikailag bele lehet, de figyelj, mert az 1-nek a dock-ja nem hagyja abba a toltest amikor tele van az akksi, hanem veg nelkul tolja neki, ami hosszutavon tonkrevagja az akkudat.
-
drax2gma
tag
válasz
geryrose90 #2783 üzenetére
"Amúgy jött ki frissités a telóra, mert én a 2.3.4 et használom"
úgy tudom nem lesz GB-nél újabb erre a típusra hivatalosan.
De CM-ből van Jelly Bean is -
geryrose90
csendes tag
válasz
geryrose90 #1648 üzenetére
Viszont a tutorial alapján a 7estől nem csináltam meg mert azt írta hogyha a a telefon bebootol akkor minden ok, ha nem akkor a következő lépéseket csinálja meg. És ott leirja a hard reset módszerét. A telóm bebootolt, bekapcsolat miután lefutott a program rendesen. szóval nem vágom .... mi a gond. Vagy kellett volna egy hard reset miután lefut a program?
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1643 üzenetére
Innen csináltad a gyári állapot visszaállítását?
Csak mert ha megkérdezed, hogy lehet flashelni, akkor max resetet csináltál, de attól nem jönnek vissza azok a dolgok, amiket root jogosultsággal letöröltél... csak a beállításokat nullázza le, meg az utólag telepített progikat törli.
Nézd meg a linken a tutoriált, és rsd-lite-al tedd vissza a gyári romot.
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90 #1635 üzenetére
En csak annyit fuznek ehhez, hogy azert, mert te belenyultal es szetcseszted a telefonod agyat - az nem a telefon hibaja!
Remelem tud majd segiteni valaki es megoldodik a problemad!
Ha a gallery cucc nem jon be, akkor ne hasznald, de mivel a szoftver resze ezert ne torold ki legkozelebb es az ehhez hasonlo programokat se!
Mivel 8GB van progikkal bohockodni ezert nem hiszem, hogy annyira kene az a helymennyiseg amit befoglalnak!?. -
törölt tag
válasz
geryrose90 #1637 üzenetére
hard reset nem segít, ha már belenyúltál a romba, és letöröltél/átírtál fontos dolgokat.
Vissza kell flashelni újra a gyári rom-ot. Ha ez sem segít, akkor passz. Ilyen hibáról én még nem hallottam gyári állapotban. -
törölt tag
válasz
geryrose90 #1635 üzenetére
őőő. Ha gyári rom van rajta, és van gmail fiókod, akkor egy reset után visszarakja a teló a marketről telepített programjaidat, ez normális.
Az meg, hogy általad fölöslegesnek ítélt gyári progikat leszedsz, és utána furcsaságokat csinál a telefon... nekem ez is normálisnak tűnik
Ebbe a telóba sok ram/rom van, nem hiszem el, hogy nem férnek el a gyári szoftverek az általad kedvelt helyettesítők mellett... ez nem egy belépő kategóriás telefon, hogy küzdeni kelljen a memóriáért...
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1572 üzenetére
eszedbe ne jusson feltenni
biztos van benne angol, de azokat azt hiszem még rootolni sem lehet, nem hogy downgradelni...
-
premete
veterán
válasz
geryrose90 #1572 üzenetére
Érdekes, nekem sikerült leszedni, csak rá kell keresni: MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E1014.0R_UCXMILE2GBQWRTGB_P016_A006_HWp2a_Service1FF.sbf
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1562 üzenetére
Gyári állapot visszaállítása rész innen: katt
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90 #1247 üzenetére
Lehet hogy valami kipotyogott halozatfuggos cuccot adtak el neked!?.
Mert mindent mondhatok a 2.2-re, de akadni sosem lattam!
Amikor bekapcsolod, akkor azok a pulzalo jelek mennek rajta es csak nem jut el a bekapcsolasig vagy semmi mozgas?
Mert ha semmi mozgas, akkor az alaplap lesz! Sajnos...
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1241 üzenetére
az m2 bootloadere zárt. lvileg nem lehet szoftveresen hazavágni. Biztos vagy benne, hogy sikerült feltölteni az akksit?
(btw ha pesten jársz, és még nem oldottad meg, keress meg hátha tudok segíteni) -
GGMPC
őstag
válasz
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
-
GGMPC
őstag
válasz
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1217 üzenetére
szerintem vegyél hozzá egy univerzális fali töltőt, és töltsd fel az akksid rendesen, mert laptopról sem tölt. Vagy egy mobilos boltban kérd meg szépen az eladót, hogy töltse fel neked / vegyél egy pótakksit.
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90 #1213 üzenetére
Na? Hogy àllsz?
-
GGMPC
őstag
válasz
Csak 60% feletti akutoltottseggel engedi amit csinalni szeretnel!
-
törölt tag
válasz
hja, kis töltöttséggel nem engedi programozni. Fali töltő a megoldás, ha megy laptopról, akkor nagyon örülj magadnak
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1211 üzenetére
azt a leírást kövesd amit linkeltem. Ha egyszer felraktál GB-t, már nem lehet visszarakni korábbi verziót. (kivéve a kínai preGB)
-
törölt tag
válasz
geryrose90 #1207 üzenetére
ráadásul most már csak GB romot rakhatsz fel valószínűleg, szóval tényleg a 2.3.4 ből szemezgess. (gyakorlatilag az UK, vagy DE retail amit felrakhatsz, hogy a bill is jó legyen)
-
GGMPC
őstag
válasz
2.3.3 ????
2.3.4 van rà!Màst ne is akarj ràtenni!
-
törölt tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged