- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryrose90
csendes tag
Sziasztok srácok! szerintetek milestone 1 dockba lehet tenni milestone 2 őt ?
-
geryrose90
csendes tag
Sziasztok, 2 problémával állok szemben. Az egyik hogy feltettem a powerampot a telóra és ha elinditom, zenét hallgatok és ráteszem a bill zárat akkor megáll a zene és előugrik a gyári zenelejátszó és azon egy másik zenét kezd adni, majd behülyül és 5 másodpercenként váltogatja a zenét. Lefagyasztottam a gyári zenelejátszót és a power amp jól működik viszont. Ha csatlakozok a netre és mondjuk email eket akarok nézni vagy más egyéb ezt a hiba üzenetet írja ki : "com.motorola.service.main has stopped unexpectedly " ez mi? vagy mit lehet tenni hogy ne ugorjon elő? Amúgy jött ki frissités a telóra, mert én a 2.3.4 et használom ? Köszi a segítséget!
-
geryrose90
csendes tag
Üdv, tudna valaki nekem küldeni egy systemUI.apk és egy systemUI.odex rendszer filet. Milestone 2 esemhez kellene android 2.3.4 es verizó. Előre is thx, ide küldjétek légyszi: geryrose@freemail.hu
-
geryrose90
csendes tag
válasz
geryrose90 #1648 üzenetére
Viszont a tutorial alapján a 7estől nem csináltam meg mert azt írta hogyha a a telefon bebootol akkor minden ok, ha nem akkor a következő lépéseket csinálja meg. És ott leirja a hard reset módszerét. A telóm bebootolt, bekapcsolat miután lefutott a program rendesen. szóval nem vágom .... mi a gond. Vagy kellett volna egy hard reset miután lefut a program?
-
geryrose90
csendes tag
válasz
#42431471 #1647 üzenetére
Igen, onnan ahol az a rész van hogy gyári állapot visszaállítása. Le is futott a program megcsináltam , ha jól csináltam. És szerintem jól csináltam mert azok a programok visszakerültek amiket rootolással kitöröltem. Meg érdekes volt hogy a telóbol a rootolás eltűnt viszont a korábbi programok amiket marketről szedtem megmaradtak. És azthiszem azok is amiket nem marketről hanem netről.
-
geryrose90
csendes tag
válasz
#42431471 #1636 üzenetére
Rendben mostmár tudom
mostmár .... de ezek a programok visszakerültek a status bar mégis eltünik.... egyébként nemcsak a marketes progik maradtak meg hanem amiket leszedtem netről és úgy telepitettem fel. Szerinted most mit csináljak hogy rendben legyen a status bar? Hard reset ? vagy ..
-
geryrose90
csendes tag
Sziasztok! Sajnos megint csak vissza kellet jönnöm azzal a problémával hogy eltűnik a status bar. Ahogy Sethdobaloah mondta, megcsináltam a gyári állapot vissza állítását. Bár nemtudom hogy az volt e amit csináltam, azért mert azokat a rendszer programokat igaz visszatette amiket elötte kitöröltem root uninstallerel. ( ezek voltak a gallery mert lassú volt és úgy voltam vele felteszek egy jobb programot, egyes felesleges widgetek stb szóval olyan programok amiket feleslegesnek gondoltam kitöröltem, de aztán a status bar eltünt és azthittem a törlések miatt van, aztán a gyári állapot vissza tételével ezek a töröltek visszakerültek) viszont amik voltak rajta appok stb, ez a gyári állapot visszaállítás nem törölte le őket amiket előtte feltettem ( játékok stb... ) Arra gondoltam talán a gép csinált közben egy backupot és visszatette. Szó mi szó nem történt más változás a gyári állapot visszaállításával minthogy az általam kitörölt gyári programok visszakerültek, és ezzel együtt minden maradt a régi. A status bar néha fogja magát és eltűnik, és már nagyon bosszantó. Mit kellene tennem, légyszives segítsetek mert ez már nagyon dühítő. Ez az eddigi legproblémásabb telefonom 2 szer volt szervizben, amikor Froyo volt rajta állati lassú volt ráadásul sokszor befagyott. Mikor másodszor elküldtem akkor már 2.3.4 et tettek rá. akkor minden rendben volt vele, csak én hülye a root uninstallerrel töröltem cuccokat amiket azthittem nem kellenek. Aztán behalt telefonkönyv ezmiatt. Csináltam egy hard reboot ot aztán már a status bar is eltünt csak ugy, Utána csináltam a gyári állapot visszaállitást, de a status bar megintcsak eltünik...elegem van ebből a készülékből. Légyszives segítsetek, Köszönöm
-
geryrose90
csendes tag
-
geryrose90
csendes tag
Üdv tudnátok segiteni légyszives, az a baj hogy a készülékben a telefonkönyv behalt mert root uninstallerel kitöröltem pár " általam hitt " felesleges appot, ilyen volt a yahoo contact is , és ez miatt ment tönkre na nem is ez a baj ezt azóta sikeresen meg oldottam, csináltam egy hard resetet feleslegesen mert azt hittem majd attól megjavul , nem attól javult meg hanem a yahoot ujra kelett tennem .. nem ez a lényeg, hanem ...... ugye a telefon uj beállitásokat kér, mint a google account és a motoblur account. és ha ezeket beirom sikeresen elérhető lesz viszont iylenkor de csak ilyenkor ..... eltünik a status bar .... de h miért azt n nemtudom ,kerestem neten megoldásokat de semmi egyértelmű nem volt, telefonban beállitásokban sem találtam semmi egyértelműt. Tudnátok segiteni hogy tudnám visszahozni ? Előre is köszi!
-
geryrose90
csendes tag
Üdv a Milestone 2 es emen 2.3.4 es Gingerbread fut , root olni akartom MotorolaONeclickroot al, le is fut rajta szépen a program és az irja hogy siekres a root. A program egyébként direkt ehhez a telóhoz van ( Droid 2 ként feltüntetve ) és direkt irták hogy 2.3.4 hez. végigfut siekres majd feltelepitem a superusert is . ÉS mégis mikor a lucy patchert akarom használni azt irja nincs root ...... tudtok valamit mit kellene tennem, vagy valami pontos leírást hogyan is lehetre rootolni mert mindent szabályosan követtem de semmi. Ja meg a másik hogy felteszem a drivereket gépre stb... de egyszerűen nem akarja mass storage modba kapcsolni de pohne portal ra sem reagál a gép Valami MTP-usb eszköz hibát ír ki ... érdekes a bátyám gépén nem volt ez a gond, ott rögtön ment a mass storage
Előre is köszi a segítséget. -
geryrose90
csendes tag
Ha olyan programot tettem rá amitől behalt akkor igen csak azt csinálta hogy az a pulzáló jelet adta ki és nem kérte a pin kodot ..csak a pulzáló jel ment végig.... és akkor már csak a hard reboot segitett.....és az a poén hogy első körben mikor ezt észleltem visszaküldtem garanciáraés akkor meg is csinálták ( annyira hogy a telot bekapcsolták szóval szerintem ők is hard reboot ot alkalmazták) később megint eljátszottam ezt a teloval de akkor utána jártam a dolgoknak és akkor tudtam meg ezt a hard reboot ot ....akkor már én csináltam meg magam ...azóta ilyen pulzálós problem nem volt csak a fagyásos dolgok amik nagyon idegeltek ..... volt hogy egy program miatt többször akksi ki be kellett... sőt egymás után mert annyiszor bezavarta a telót. aztán valahogy a 3. dik bekapcsolásra felállt a rendszer és akkor program uninstall és máris normálisan ment a készülék .... de mondom ilyen programok mint a power amp, opera mobile ( opera mini vel rendesen működik ..érdekes) ....meg egyes játékok stb...nem szaggat ....vagy hogy mondjam .,,, szóval nem olyan szépen "gördül" .." csúszik" lapozásnál mint egy sony vagy egy samsung ..lassabb ... és azért egy ilyen árú telónál na nemár ... főleg hogy 1 ghz es proci ... ekkor gondoltam h biztos a 2.2 hibája és ezért akartam a frissitést csak igy jártam .... én még annó a gsmtakacs.hu tól vettem .... lehet nem tőlük kellett volna......
-
geryrose90
csendes tag
De amúgy a készülékkel korábban is gondok voltak úgy hogy a 2.2 volt rajta . Volt h feltetepitetem egy programot és lefagyott a telo. pl volt hogy rátettem a power amp zenelejátszót aztán mikor a power gombot megnyomtam h a bill zár miatt vissza se kapcsolt .... ki kellett venni az akksit ujra betenni aztán ujrainditani. és ezt számtalanszon eljátszottam ........ volt hogy egy program bebolonditotta a telot , akkor csak addig kapcsolt be hogy megjelent a moto logo és a körültte a " füstfelhő" villogott..és ennyi ..tovább nem is ment .... akkor már csak a hard reboot segitett rajta. Az opera mobile programnál is behalt akkor is csak az akksi ki be segitett.... meg amúgy is a teló fura volt ...az android nem olyan szépen egyenletesen futott mint egy samsungon vagy mint egy sonyn ..... néha szaggatva meg nem olyan gördülésmentesen lapoztam rajta. fura volt ez az egész már akkor amikor megkaptam .-... ezért akartam rajta frissiteni, hogy biztos a 2.3 segit ezt a problémákat kiküszöbölni.
-
geryrose90
csendes tag
Na végre ujból tudok írni , volt egy kis gond közben az internettel is , szóval tetőzte a dolgot hogy meghalt a telom közben netet sem tudtam elérni. Az kell hozzá hogy a telo akksiját sikerült külsö forrással feltöltenem, viszont a telo így is mikor bebootolom azt irja ki " low battery" szal ennyit erről , az egész rendszer meghalt.. a telo nem hajlandó bekapcsolni ha nincs usb re kötve , ha meg usb re kötöm néha bevillan a moto logo aztán világit egy darabig majd kikapcsol.....a gép nem is érzékeli a készüléket .......... ez a frissités nagyon megölte a telot .... eléggé felhúzott már ...nem igaz hogy a motorola telók frissitése ennyire szánalmas legyen...... nem elég hogy egy tégla az egész, mert olyan súlyos hogy lehúzza a gatyámat ..... de hogy egy pitiáner frissités ennyire tönkre vágjon egy készüléket... segítsetek légyszives milyen lehetőségek lennek még .....
-
geryrose90
csendes tag
Az a baj hogy ha a hálózatra felteszem akkor nem jelez hogy töltené legalábbis a kis led nem világit ...... a laptopon meg világit vagyis elméletileg itt tölt ....fél óránként kapcsolgattam de még mindig azt irja ki hogy " buttery low" ......kezdek kicsit dühös lenni, így nem tudok semerre mozdulni a továbbiakkal...most ez miatt tehetetlen vok ..dühitő
-
geryrose90
csendes tag
válasz
#42431471 #1212 üzenetére
Amikor a bootloadert megnyitom azt irja ki h battery low cannot program. Itt ugye tölteni kell a telót ? Feltettem sima hálózati töltőre de ott a készülék nem reagált semmit , a kis fehér csik sem világitott a micro usb csatlakozás mellett, most a laptopra tettem itt világít. Leszedtem az RSD Lite ot meg a sbf file-t , úgy ahogy kell megnyomtam a bootloadert a cam gombbal meg a vol down al. akkor bejött a bootloader ( ekkor kiirta hogy low battery, cannot program) sz RSD be betettem s sbf file-t aztán megnyomtam az RSD ben a "start gombot" de semmit nem mutat, legalábbis hogy teltepitene vagy oylat se mutatott hogy észlelné a telót ...szerintem töltöm egy kicsit mert az alacsony akku a gáz most , csak laptoppal tudom tölteni nem hálózatival :S
-
geryrose90
csendes tag
Üdv , egy Motorola Milestone 2 készülékem van nekem is és telepíteni akartam a Gingerbread et, ennek a honlapnak az utasításai szerint : http://android.dkszone.net/install-android-2.3.3-gingerbread-pre-release-rom-motorola-droid-2
Ezeket megcsináltam viszont a készülék nem reagál semmire, bekapcsolom megjelenik a Motorola logo majd hirtelen nem jelenik meg semmi és sötéten világít. Elég érdekes. A hard reboot ra sem reagál, legalábbis bekapcsolás után "x" gomb nyomása nem ér semmit.
Mit tehetnék remélem nem nyírtam ki a telómat véglegesen, sgítsetek légyszives nagyon fontos lenne !!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest