Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
premete #1668 üzenetére
Ez nagyon jóárasított.
Szerintem átestek a ló másik oldalára, ez így már túl olcsó.Úgy értem, hogy ár/érték arányban egyszerűen nem létezik jobb telefon a világon. A fizikai bill, nagyon megnöveli a használati értékét a telefonnak, és raádásul egy jelentős "cool factor" is társul hozzá, még a procijára és a kijezőjére sem lehet semmi panasz az MS2-nek, még a 2012-es mezőnyben is megállja a helyét. Ennyire olcsón ennyire jót... noooooormális?
-
Zsolto
őstag
válasz
premete #1672 üzenetére
Nekem qwertz-es van, picit fura, néha nem tudom, hogy y-t vagy z-t nyomjak-e, mert még variálok a smartkeyboarddal, hogy melyik legyen, de a fő hiányossága az ő és az ű hiánya, amit alapból nem tud. De a Smartkeyboard + HU pack megoldotta, így már nem izgat a kiosztás.
Hanem van egy kérdésem is: a képernyőzár feloldásakor nagyon bénán rezzen egyet-kettőt, amit nem bírok kikapcsolni. A haptic feedback ki van kapcsolva, de ilyenkor mindenképpen rezeg. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy? Nagyon utálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest