Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
Az 5mpx es szenzor alapból dísz AF-től függetlenül. Eddig egyik telefonomban sem használtam a makró lencsét. Akármilyen telefonról beszélünk, a főkamera mindegykban jobb képet lő mint a dedikált makró lencse, így eddig is egy külön felcsíptethető lencsét használtam makróra.
A virtuális közelségérzékelő meg nem érdekel, ha rendesen működik. Eddig csak Xiaomin volt gondom ezzel a megoldással, fáztam is tőle egy darabig, de a két A53-as esetében, ami a családban van nincs gond vele.
Ebben az árkategóriában mindenképpen lesz kompromisszum. a kérdés az , melyikben vannak azok a kompromisszumok, amiket a legkevésbé "fájdalmas " megkötni.
Egyébként nem vetettem el, még egyik lehetőséget sem, nem kizárt hogy valamelyik moto (amik egyébkén ha hiszed, ha nem tetszenek), vagy más gyártó terméke lesz végül a "kiválasztott".
Nem kötődöm egy gyártóhoz sem. Azt választom ami a legjobban kiszolgál a mindennapokban.mhydas99:
Gondoltam rá, és ez de jelent pillanatban úgy vagyok vele, ha cserélek, akkor új telefont szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest