Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Looserke #21760 üzenetére
Én nem vagyok jártas nagyon a témában, de azért elég feltűnő, hogy több főzött ROM alapja valami Finn és/vagy Török(!) Froyo, ezek szerint van ahol már rég kint van. Viszont fentebb linkelt hír szerint (meg pár órája talált fórumtéma a Motorola saját oldalán utal rá) azért nem erőltetik, mert lesz 2.3.x-es Gingerbread. A magyar nyelv már más tészta ...
OFF: Ezt kemény 2 másodperces keresés eredménye volt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Helyesírás/Gyakori_elírások_listája
szervíz --> szerviz (bizony, rövid i)
Természetesen (sajnos) a Wiki és az egész Internet sem megbízható, ugye a hülyeségek nagyságrendekkel gyorsabban terjednek ... ezért van tele értelmetlen és elírt szavakkal az ingyenes helyesírás ellenőrzők. Néha a fizetősök is.
Országh szaki meg valamikor 196x-ben csinálgatta a szótárat, tehát a jelenlegiekhez annyi köze van, mint Mr. Nortonnak a Norton szoftverekhez. Semmi. -
Komplikato
veterán
válasz
zsirfecske #21748 üzenetére
OFF: Tök béna vagyok helyesírásban, még fórumon is ellenőrző szoftvert használok és úgy sem százas. De abban 1000%-ig biztos vagyok, hogy a szerviz szót mint átvett idegennyelvű szót, azt bizony kiejtés szerint RÖVID I-vel kell írni. Még akkor is ha ma már a táblák nagyobbik részén sem úgy van. Kezd elharapózni mint anno a plusz szó több SZ-el való írása ...
-
Komplikato
veterán
válasz
JasonD #21707 üzenetére
"Nem minden 500 Ft-os fólia hulladék."
Na most konkrétan az itthoni kiegészítő árak érdekesek. Kollégám most rendelt Sony Vivaz-hoz védőfóliát és 3 dollár volt, amiből a nagyobbik rész a postaköltség volt. És amennyire tudom nem a legkakibb fólia, meg ugye a csomagban nem is 1db van hanem 3. -
Komplikato
veterán
Ha ez működik, akkor nagyon köszönöm. Csak eddig általában az "ügyfélszolgálatokkal" eléggé negatív tapasztalataim voltak, remélem most nem lesz. Másik fórumon írta valaki, hogy ő 2 hónapig hajtotta a Defy-t aztán megvette inkább boltban.
Kérdés, ha lenne végre telefonom és venni szeretnék hozzá tokot, akkor érdemes alumíniumot venni? Vagy éppen valami kevésbé merev anyagból lenne érdemes?
-
Komplikato
veterán
válasz
pucu01 #21610 üzenetére
Én nem értek a témához, de feltűnt másik fórumon (ZTE Blade?), hogy hasonlókat írt valaki, és neki több nap próbálkozás után derült ki, hogy az egyik Widget a fogyasztást brutálisan megdobta. Kilőtte a fenébe, és minden helyreállt. Én meg azon filóztam miképpen lehet ennyire elfuserált programot alkotni?
-
Komplikato
veterán
Kéne egy kis segítség. Flottás Voda előfizetésem van, és úgy tudtam tegnapig, hogy így nem vehetek akciós készülékeket, de kiderült igen. Csakhogy az akció hó végéig tart elvileg ... és a boltban azt mondották, hogy Defy az ritka mint fehér holló a boltokban. Persze nem tudom leellenőrizni nem e kamuztak, mert összes egyéb "olcsó" készülékből volt egy raklap. Persze azokból is csak a régiek.
Ha valaki tud olyan budapesti Voda üzletet ahol VAN Defy, az please priviben küldje már el a címét a boltnak! Persze dél-pest/dél-buda lenne a tuti, de bármi megteszi.
A vicc az, hogy "sima" boltokban ahol nem tudok részletre vásárolni, meg kapni "vodás" készüléket, ami olcsóbb mint független, pedig nem is függő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- eBay
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest