Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
válasz
Vizes Tomi #7029 üzenetére
amit keresel az a Locale program, ott be lehet ilyesmiket állítgatni, sőőőt - nagyon sok minden mást is!
túrj utána, van pár oldal, ahol szépen írkáltak magyarul róla.
feltételekkel külön kis programegységeket lehet vele készíteni:
pl: odamész a garázshoz (gps adat alapján) átkapcsol majd bluetoothra - hiszen kihangosítóval használhatod a telót az autóban, meg átkapcsol gps-be, ha netán nem tudnád, hol a melóhelyed, a melóhelyeden meg átkapcsol a teló némára - hiszen a főnök nem szereti, ha indokolatlanul magántelefonálsz... szóval ilyesmiket lehet megcsinálni, s a te feltételedet is be lehet lőni, hogy x óránként y percre kapcsoljon be z program... stb.
Nem telepítettem fel a progit, csak olvasgattam róla - nem tudok többet erről.Pomk
öööö - nem tudom, próbáld átfésülni a fórumot facebook, account, blur és/vagy összefüggéssel - volt róla szó, tuti. Nekem független van - nem érintett a dolog, így nem tudok rá válaszolni konkrétan, de hogy olvastam róla itt, az szinte bizonyos.ABE
semmiiii teeeee
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Gitáros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest