Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
válasz
zsooti1 #43804 üzenetére
Én is tok és fólia nélkül zsebben. A tokot még megértem, de a fóliával csak magát szo**tja az ember, mert elrontja a színeket, nagyít ... stb. Ha meg nem teszed a kijelzőre fordítva sehova nem fog összekarcolódni. Nekem zsebben vígan elvan, sőt fültágítóm van, és ált. azon a fülemen telefonálok, az sem okozott még semmi sérülést rá pedig fém is volt ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest