Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kanyazsombor #9213 üzenetére
Még WM6-tal ment régebben. XP-nél van egy lehetőség a net megosztására. Ha jól emlékszem: hálózat - helyi kapcsolat - jobb klikk, tulajdonságok - és van egy fül, ami alatt van valami ilyesmi, hogy internet megosztása. Azt bepipáltam, és remekül tudtam netezni annó a Mio A701-el USB-n keresztül. Ugye, abban nem volt se WiFi, se 3G, de így ment. Win7 alatt már nincs ilyen fül, se pipalehetőség, és a telón Android van, de lehet, hogy meg lehet csinálni...
Azért tartoom lehetségesnek a dolgot, mert USB-n keresztül kapcsolódva is kap egy IP címet a Defi. Az alapján lehet ugye elérni a böngészővel. Mintha hálózatba lenne kötve. PC-n a netmegosztás nem gond, tehát, ha az Andoidnak lejön, hogy hopp, ez egy hálózat, és a kábelen jöhet némi net is, akkor talán megoldható. Minden esetre, én kilőnék minden létező tűzfalat a próba idejére...
Lehet, hogy a tulaj MAC filtert, vagy statikus DHCP-t állított be a routeren... Akkor szopás van. Lehet még proxy szerver is, de azt nem hinném.
Memmaao, Trabby, Eduba: köszi mindenkinek. SMS-t nem kaptam, várok hétfőig, addig úgyis van WiFi, aztán elkezdem használni. Max. majd lesz egy kis anyázás az ügyfélszolgálaton, ha megjön a számla, és nem az a szám lesz ráírva, amit látni szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest