Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakkuuuh
tag
Nálam a gmail kliens pont jól működik. (bár elméletileg kiszedtem belőle a pop3-at, de ettől függetlenűl letölt mindent
... lehet nem jó helyen hekkeltem a srácot?)
használom a K9 mailt is. Oda beállítottam egy céges, egy freemail-os és egy gmailos acc-ot. A gmail-osat nemtudom hogyan kezeli, de be lett állítva hogy az uccsó 2 hét üzeneteit szedje csak le, erre leszedett ilyen 2007-es emailokat is. Ok mondom, kitöröltem és újból leszedett mondjuk 3-at. kitöröltem és újból
... mondom mif@sz? A gmail-os szerveren áthelyeztem egy másik mappába az ÖSSZES gmail-os levelemet ... mondjuk 2011-től visszafelé, de ez le tudta "tölteni" az ominózus 3db 2007-est
. Nah akkor töröltem a szerverről és akkr is meg-meg jelentek. (persze kukából is ürítettem folyamatosan) A vége az lett hogy a gmail-t a gmail klienssel használom a többit meg a K9-el. Bár abból mintha lett volna frissítés, de azóta nem próbáltam beállítani a gmailt rá. lehet hogy ma megteszem és kipróbálom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Energiaital topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest