- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakkuuuh
tag
Nálam a gmail kliens pont jól működik. (bár elméletileg kiszedtem belőle a pop3-at, de ettől függetlenűl letölt mindent
... lehet nem jó helyen hekkeltem a srácot?)
használom a K9 mailt is. Oda beállítottam egy céges, egy freemail-os és egy gmailos acc-ot. A gmail-osat nemtudom hogyan kezeli, de be lett állítva hogy az uccsó 2 hét üzeneteit szedje csak le, erre leszedett ilyen 2007-es emailokat is. Ok mondom, kitöröltem és újból leszedett mondjuk 3-at. kitöröltem és újból
... mondom mif@sz? A gmail-os szerveren áthelyeztem egy másik mappába az ÖSSZES gmail-os levelemet ... mondjuk 2011-től visszafelé, de ez le tudta "tölteni" az ominózus 3db 2007-est
. Nah akkor töröltem a szerverről és akkr is meg-meg jelentek. (persze kukából is ürítettem folyamatosan) A vége az lett hogy a gmail-t a gmail klienssel használom a többit meg a K9-el. Bár abból mintha lett volna frissítés, de azóta nem próbáltam beállítani a gmailt rá. lehet hogy ma megteszem és kipróbálom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest