- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
R19
senior tag
Én a Motorola Task Manager-t használom, teljesen korrekt értékeket mutat memória és CPU terén is. [link]
-
R19
senior tag
válasz
andris1602 #44691 üzenetére
Tölts le olyan task managert ami figyeli a proci használatot, ezzel megtalálod, hogy mi hajtja a háttérben a procit.
Az ES Task Manager [link] ésszerű beállításával pedig kordában tudod tartani a háttérben futó folyamatokat, így semmi nem zabálja fölöslegesen az akksit. -
andris1602
aktív tag
két kérdésem volna a cm szakértőkhöz.
1.: hogyan (vagy milyen programmal) tudom megnézni, hogy melyik program nem hagyja aludni a telefonomat? az akki szépen merül, pedig a telefon lezárva fekszik az ágyon.. (van egy időjárás widget, de az csak 4 óránként frissít)
2.:mi okozhatja az utóbbi időben, hogy az 'Android OS' az akksihasználat menüpontban felugrott 20%-ra? régebben ilyen 4-8%volt, mostanában kevésszer kisebb mint 15, ezt mi okozza? (ha rámegyek, csak annyi van odaírva, hogy cpu ment mondjuk 16 percet.. -.-)
a válaszokat előre is köszönöm
-
Flexy90
senior tag
-
törölt tag
-
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Valaki tudja, hogy a rohadék play store-t hogy kell kilőni, hogy ne updatelja automatice a programjaimat?meg főleg a google maps-ot, mert amikor updatelve van a legújabb verzióra, akkor használhatatlan, nem tudom egyszerűen mozgatni a mapot, mindig ahol húzogatom oda ki akarná írni hogy ott mivan, mi a pontos cím stb
aztán befagy kb percekre a pitsába
szal uninstallálgatnom kell folyamatosan azt is...másrészről pedig, gyanús mert update előtt valahogy 800%-on elkezdi tekerni a procit.set vsel-el nézem..és 100%-on pörög úgy, hogy semmim nincs nyitva...és ha egy zene lejátszót elindítok, nem tudom normálisan olyankor hallgatni, mert szaggat a zene, azaz meg -meg áll 1-2 másodpercre...ilyen 10-20 másodpercenként
ES Taskmanaggerrel nézegettem, hogy mi a tököm terheli 100%-ra a procit, de mindent 0%-on mutatott...nem tudtam kiderítenihihetetlen komolyan...esetleg, ha valakinek van hasonló gondja és van megoldás rá, megköszönném az infót
-
etooo
senior tag
válasz
TheSaurus62 #44673 üzenetére
[link] itt találsz rengeteget market linkkel együtt.
-
törölt tag
hétvégére várható az új hokins rom
-
peter077
aktív tag
válasz
-Zola0808- #44674 üzenetére
Call Meter NG
-
Kbali
nagyúr
válasz
Wiui beépített
-
RootRulez
félisten
válasz
Call Meter 3G
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
DroidStats helyett tudnátok egy masik adat, hívás és SMS számlálót ajánlani?
Köszönöm! -
TheSaurus62
tag
A nyavalyás Piacnak van valami részletes keresője? Launchereket nézegetnék, de kb. 314 Go Launcher Theme-re jut egy, ami nem az.
-
Ronyn
senior tag
Nem tudja valaki, hogy van-e, es milyen fajlkiterjesztés amit alapból a naptár nyit meg mint új esemény hozzáadása???
.vcs es .vcal próbáltam.... -
törölt tag
megnyitod a zipet és az app mappában lévő 2 fájlt bemásolod a rom zipjében lévő system/app mappába.(az ADW launchert természetesen töröld ki belőle.) Tesztelni nem teszteltem, de ha gondolod megnézhetem müködik-e.
-
bepe79
addikt
válasz
RootRulez #44657 üzenetére
Azaz Defy / Defy+ ra biztos, hogy nem lesz?
Mert ha jól tudom, a Defy+ 2011 november környéki, egész friss készülék, és a hardware is bírná, meg ha jól tudom, a Motorola aláírt egy szerződést, hogy a készülékeire biztosítania kell az ilyen kaliberű frissítéseket. Na majd a Google-től kap, az majd ráncba szedi...
-
bepe79
addikt
A Motorola még fontolgatja az ICS frissítést: [link]
-
csmat
senior tag
-
Sommi
aktív tag
válasz
bigsee #44644 üzenetére
Igen igen ezt megtaláltam, de ez a launcher viszont nekem nem tetszik
. Legalábbis, ha a drawer indító oldalt van, meg ilyen gyökér nagy kocka ikonja van
. Eléggé hasonlít így a defy plusz gyári launcherére a képek alapján. Rákerestem a SE arc-ra, de annak a képeken meg nem ilyen a főképernyője. Most akkor ez nem annak a telefonnak a launchere ?
Várom inkább a gyáriből kimentetted, hogy feltöltse. De azért köszi ! -
nokiander
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem problémám hogy a legelső hozzászólásban van egy írás hogy hogyan tudom leellenőrizni a motorola oldalán a telefonom gyártási idejét honnan származik stb imei szám alapján de ami be van linkelve azon sehová nem lehet beírni imei számot légyszi segítsetek hogy hogyan lehetne ezt megtenni......
-
knight01
csendes tag
Sziasztok,
a következő probléma merült fel az 5 hónapos Defy+ omon:
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/21/58969_ukeiw0bhai7qxkwa_img_0747.jpg
nem a legjobb kép, de látszik hogy a kijelző alján levált valamilyen anyag (szigetelés vagy ilyesmi lehet) és egyre jobban belelóg a kijelző képébe, milliméterekkel ugyan de napról napra kúszik be a képbe.
Ugyebár még garanciális, de nem tudom megéri e a Cordon-hoz beadni, ti mit javasoltok?
Nem szeretném hogy a javítással több kárt okozzanak.Üdv!
-
sanyilpa18
csendes tag
ilyet akartam venni aztán mégsem tettem.
-
CrAzY88
aktív tag
Igen, ezt feldolgoztam, csak az a lényege a mondókámnak hogy telepíthetőt keresek, mert nem szeretnék újra romolni. De ha nincs más, nincs más választásom.
De erre még nem találtam/kaptam választ.Szerk: azt sem tudom hogy csak újra romolásnál lehet csak élesíteni, vagy elég csak bemásolni.
(+ most sajnos csak telón van netem, és nincs meg letöltve a romom)
-
Sommi
aktív tag
válasz
CrAzY88 #44639 üzenetére
Szinte hihetetlen, épp pár hsz-el feljebb kértem meg erre hokins-t, hogy mentse ki a gyári launchert a romból. Azt ígérte, ma vagy holnap fel is tölti, és a rom zipjében 2 file-t lecserélve bármelyik romban az eredeti moto launcher fog menni
Legalábis feltételezem, hogy erre gondoltál. -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám felpattintani a gyári blur lauchert? Van telepítője?
Nem szeretném újrahúzni a telót..Köszönöm
-
törölt tag
a blogomban benne van a rom linkje.
nokiander: ha megvagy elégedve a rommal akkor nemkötelező váltani
rolcsie: még egy gyári beállitások vissza megoldható de akkor minden veszik.
-
bigsee
addikt
Próbáld ki hokins ROM-ját, amit belinkelt, lehet hogy bejön a SE Arc launcher neked is! Nekem bejött (én is moto home bzui vagyok, utálom a többit
) és itt köszönném meg hokinsnak, hogy megcsinálta.
Egy gondom volt, a Market FC-zett folyamatosan, le kellett szedni és XDA-ról feltenni egy régit, azóta jó!
-
törölt tag
-
nokiander
tag
sziasztok nemrég jutottam egy ilyen telóhoz de az a gondom vele hogy valami főzött MIUI 2.3.7 van rajta és én meg vissza szeretném rá rakni a gyári romját...Tudna valaki ebben nekem segíteni?
-
törölt tag
válasz
rolcsie #44618 üzenetére
kikapcs teló. hangerőle és pover gomb egyszerre nyom. mikor megjelenik a moto logo elengeded a powert,utána kb 8másodpercre rá a hangerőt is elengedheted. ha megjelent a háromszög benne a felkiáltójellel akkor hangerő fel le egyszerre. ott wipe cache-ra rálépkedsz hangerővel,majd a poweral leokézod. ha megcsinálta akko reboot
sommimegnézem kilehet e menteni belőle
-
tgtom
tag
Sziasztok! Nekem a kamerával, pontosabban a videófelvétellel van gondom. Amikor visszanézem a videót, mindig van benne 1-2 rész, ahol akár 5-7 másodpercre is megakad és ez elég zavaró, utána meg megy tovább rendesen. Néztem telefonon, gépen, mindenhol ugyanolyan volt. A kamera SOC-os, rom pedig CM7.2 RC1. Szerintetek van rá megoldás?
-
rolcsie
tag
Van egy "kis problémám" a névjegyekkel.
Facebook csoportok jelennek meg amiket nem lehet a készüléken eltávolítani.
Korábbi hozzászólásoknál olvastam, h a Facebook kliens szinkronizációját kell kikapcsolni és majd akkor eltűnnek.
Ezzel egy baj van: Facebook kliensben nincs ilyen opció.Tehát miként tudom eltüntetni a telefonomról a facebook csoportokat?
-
szabof1
őstag
válasz
Tel Chi #44607 üzenetére
Mint írtam, Defy+ leírások linkelve a blogomban.
De a kedvedért... itt is:
- Motorola Defy+: Felkészülés a CM7 telepítésére kezdőknek
- Motorola Defy+: CyanogenMod-7 (CM7) telepítése kezdőknek
- Motorola Defy és Defy+: A CM9 telepítése kezdőknekAlapjában minden hasonlít az itt (Defy) megszokottakhoz, de figyelni kell, hogy jó romot tölts le! A leírásaimban találsz linkeket.
SBF csak gyári romhoz (valamint a BL6-os rom rootolásához) kell. Főzött romot zipből telepítünk CWM-ben a Defy+-nál is. -
Tel Chi
tag
válasz
szabof1 #44606 üzenetére
Nagyon köszi, még jó hogy nem estem neki!!!
Viszont akkor kellene egy kis segítség.
Tehát Froyo nem kell és akkor pl. a CM7-et csak simán leszedem, másolom memokari gyökkönyvtárba és formatting cache, majd formatting data és reboot.
Vagy pedig a CM7-et RSD Litle-vel kell feltenni? -
szabof1
őstag
válasz
Tel Chi #44605 üzenetére
Defy+-ra nem igen lehet feltenni Froyót és így MIUI-t sem.
Állítólag van egy mód, amit ma olvastam a Defy+ fórumban lordyka tollából: #8369De nem egy sima ügy, az biztos. Alaposan járj utána!
Fontos a MIUI? CM7, CM9, White Rabbit simán megy (a szokott módon).A LOGOUT blogomban is vannak hasznos Defy+ leírások.
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Haverom vett Defy+-t és szeretném neki a Froyot, majd a MIUI-t feltenni.
Kérdésem: ugyanúgy kell mint a "sima" Defy-n? Nincs semmi különbség, csak az akksi, meg a proci? -
epeti78
csendes tag
Üdv!
Erős napfényben elővettem a telefonom (nem tudom ez volt-e a problémám forrása), ezután a telefon kijelzője tök sötét, teljes sötétségben nagyon halványan lehet látni a képernyő tartalmát. Factory reset megvolt (2*), kb 1 órára kivettem az akksit, menüben brightnesst maxra állítottam, auto brightnesst kikapcsoltam, de semmi. Megpróbálhatok még valamit itthon, vagy szervíz lesz belőle?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged