Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    Sziasztok. Bocsi, hogy ide írok, és nem a Defy+ fórumába, de ott már próbálkoztam, és nem kaptam választ. Úgy látom, itt nagyobb a közönség, talán többen tudnak válaszolni.
    Defy+ vásárláson gondolkodom. Röviden leírná valaki az előnyöket/hátrányokat? (a tesztet olvastam róla, szóval csak pár pontban kéne, hogy milyen gondok vannak vele, és mi az, ami miatt "nagyon" jó).
    Mit érdemes rajta alakítani? (van-e olyan ROM, vagy program, amit egyből feltennétek/feltettetek rá, és miért?)
    Utolsó kérdésem: CyanogenMod-ból a sima Defy-s ROM jó hozzá, vagy van külön Defy+-hoz, és ha van, hol találom? + Cyanogenmodnál (és egyéb custom romoknál) hallottam, hogy előfordul, hogy töltés közben telefont bekapcsoljuk, akkor a memória(oprendszer) törlődik. Ez igaz a Defynél?
    Csupán egy Androidos táblagépem van, az androidról tudok már valamit, mivel fél éve használom, és 2.2-ről 2.3-ra, majd 2.3custom ROM, majd ICS is került rá, viszont Androidos telóm még nem volt.
    Azt hiszem, ennyi kérdésem lenne. Igazából a válaszokon múlik, hogy ezt veszem-e (bár eddig ez a legesélyesebb, és ha nem ezt venném, nem tudom, mit)
    Válaszokat előre is köszi!
    Ui.: Akku meddig bírja? (1,2,3nap?) Mondjuk átlag használat mellett napi 1-2óra zenehallgatás, és 40perc net/játék. (egyébként pedig wi-fi kikapcs)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák