- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.roby90
tag
válasz
killzone1987 #24569 üzenetére
Én is meg fogok válni tőle, hirdetem is. Nekem is kevés a hardver.
Az én választásom az Atrix 2-re esett. -
t.roby90
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szóval akármilyen CM7-s romot kipróbáltam, mindegyiknél újraindult, Wajkiui, EUROSKANKY, MANIAC103, bármilyen.. és természetesen a gyárival is.. szerintetek mi lehet a baj? és érdemes elküldeni szervízbe?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Próbálta már valaki felrakni a WhiteRabbitNextGen Edition 2.1-t és CustomizePack-ot?
mert nekem sehogy se sikerült, bejön a boot animáció és nem lép tovább... valakinek ötlet? -
t.roby90
tag
Sziasztok,
Egy érdekes dolog vetődött fel bennem ma mikor zenét hallgattam kedvenc kis defymen
Szal lehetséges h CM7-en jobb hangzást add, mint a CMX?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Az számít h üres-e az sd kártya mikor felteszek egy romot? vagy ugyanúgy lehetnek rajta képek, zenék stb., mert nem befolyásolja a telepítést.
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy jó agyba-dugós headsetet, ami bevált nektek
és kompatibilis a defy+-sal.
-
t.roby90
tag
Melyik programmal tudom lemérni a fogyasztást?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Nagy gondban vagyok, ma reggel figyelmetlenségből rossz romot tettem föl a Defy+-mre, a sima defys romot telepítettem fel..
Mit tudok ilyenkor tenni, h újra életet leheljek belé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged