- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Időközben rájöttem hogy semmivel, mivel a "Time on battery" időtartamát néztem az akksi hátralévő időtartamának a beállítások menüben...
A kereső és a nyitó hozzászólás megvolt mielőtt kérdeztem volna, viszont ha már te magad írod, hogy becsüljük meg az értelmes választást, nyilván feltételezhetsz rólam annyit, hogy utána nézek mégis mit tud az a kütyü amiért kb. egy havi minimálbér összegét kellett kipengetnem...
Az 500-1000 mega nem lenne gond, mert a munkahelyemen és otthon is van wifi, útközben meg nem sokat vagyok, bár nem értem, mivel lenne kevesebb a tudása a készüléknek, ha nem neteznék havonta minimum 500 megát, ezt fejtsd ki bővebben kérlek. A bármi nemű szinkronizáció leállításának mániákus hajszolását az akkuidő növelésének céljából művelem egyébként (és talán feleslegesen), nem a kevesebb adatforgalom miatt.
Remélem helyreállt a lelki béke.
Amennyiben igen, ismét lenne egy hülye kérdésem: van-e értelme annak, hogy egy új készülék akksiját használatba vétel után 3x16 órán át kelljen tölteni, hogy az megfelelően működjön és hosszú élettartama legyen?
@ (#5787) jeni: Budapesten kötelező a "magyar karakterek" használata? Ez komoly? Hát mi van itt gyerekek? Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged