Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
hackeeeee #11 üzenetére
Én ezt értem, de azt mond meg, hogy ez nekünk miért jó? Mert ahogy a Motorola, úgy te is megmagyarázod, hogy milyen jó is az, hogy OMAP 3610 helyett OMAP 3620 - as van benne, ami gyakorlatilag semmi javulást nem hoz. Tudom, hogy kell a reklám, amivel el lehet vakítani a "parasztot", de egy ilyen telefont max. az veszi meg, aki vagy nem ismeri az elődjét vagy nem igazán ért az okos telefonokhoz, kvázi annak ilyet felesleges vennie. Mert aki kicsit is képben van, az szerintem nem fog ilyet venni. Bár tudom, hogy vannak olyanok, akikre lehet azzal hatni, hogy a "régi" az már sz*r, az új az meg milyen szuper.
Sajnos azért került szóba a főzött ROM, mert a Moto b***ik kiadni a Defy - re újabb ROM - ot. A ROM kiadásból pénzt nem lehet beszedni, új telefon kiadásával viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest