Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
Azóta is nyomkodom, videókat nézek és még mindig 67 %...
Németországban vettem a telefont és nem nagyon van kedvem utazgatni/postazgatni szóval bármilyen okossagot örömmel fogadok. :-) -
f.i.s.h.
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy a fórumokon olvasom, sajnos sok Moto Z-nel tapasztalhato extrém battery drop egyik pillanatról a másikra. Akar hirtelen kikapcsolás is. Utóbbi főleg a fényképező használatakor jött elő nálam, bőven 30%-os töltöttség fölött. Júniusban lesz a telefon 2 éves, szóval ez elég bosszantó. A 2011-ben vásárolt Defy-ban meg az eredeti akku van - bár már nincs napi használatban, ez szerintem sokmindent elmond.
Az imént 100 %-ra feltöltöttem, majd gondoltam, újraindítom. Ujraindulas után 100 %-rol 67 %-ra esett vissza a töltöttség, ami biztos, hogy fals adat, mivel kb 20 perce folyamatos netezés és YouTube mellett még mindig 67 %-ot mutat...
Van tippetek, amivel javíthatok az aktuális helyzeten? Egyre többször tapasztalok hirtelen töltöttség esést és kikapcsolása. Utóbbi baromi dühítő, mert töltő vagy akku mód nélkül nem éled fel a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest