Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
üzenetére
De úgy volt.
Az a baj, hogy már megszoktam az 5,5 colt és az X4 5,2 collal + 3000-es aksival így nem biztos, hogy jó lett volna számomra. Azt hittem, hogy ha felrakom a hardverapróra a Playt akkor nem fognak rá rögtön lecsapni, de tévedtem. LG G6-on gondolkodtam, de dual simes csak sufni gsmben van, feketében pedig ott sincs. Ebayen elfogytak a jóárúsított Írországból megvehető példányok + a korábbi példányoknál tapasztalt bootloop, alaplaphiba, beégő ips és a számomra idegenlg uix miatt is inkább maradok a jó öreg megbízható Motorola termékeknél. Egy 2015-ös Galaxy J5 és egy hiperszuper Telenor Smart Touch Mini pár órás használata után + mivel elvittek előlem egy Moto G5-öt elkezdtem keresgélni dualos Z után majd tegnap 11 után a kiválasztott olasz kereskedő (103 lett volna szállítással) kilistázta 2 év garival 376 euóért az 500 eurós telót - na akkor csapjunk le rá, lesz ami lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj, hogy már megszoktam az 5,5 colt és az X4 5,2 collal + 3000-es aksival így nem biztos, hogy jó lett volna számomra. Azt hittem, hogy ha felrakom a hardverapróra a Playt akkor nem fognak rá rögtön lecsapni, de tévedtem. LG G6-on gondolkodtam, de dual simes csak sufni gsmben van, feketében pedig ott sincs. Ebayen elfogytak a jóárúsított Írországból megvehető példányok + a korábbi példányoknál tapasztalt bootloop, alaplaphiba, beégő ips és a számomra idegenlg uix miatt is inkább maradok a jó öreg megbízható Motorola termékeknél. Egy 2015-ös Galaxy J5 és egy hiperszuper Telenor Smart Touch Mini pár órás használata után + mivel elvittek előlem egy Moto G5-öt elkezdtem keresgélni dualos Z után majd tegnap 11 után a kiválasztott olasz kereskedő (103 lett volna szállítással) kilistázta 2 év garival 376 euóért az 500 eurós telót - na akkor csapjunk le rá, lesz ami lesz.