- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
AMD ezért nem engedi meg a 0-s beállítást a Chill/Anti-lag nélkül
Nem csak hogy anélkül, de sehogy sem enged semmit se. Ez zavar engem és még sok mást, akit érdekel ez az egész. Az stimmel hogy ahány alkalmazás annyi féle végkimenet lehet 0-ás beállítás mellett, a linkelt videóban lévő játéknál pont nem értem miért akarna bárki is ezzel a beállítással játszani, lévén ez erősen a gyors reakcióidejű esportjátékoknál fontos. Ismerőst gtx 1060-al megkértem nézze már meg ezt az Ultrát, előtte neki defaulton volt, azaz 3-ason és láss csodát a srác megtáltosodott csgoban, ráadásul laggok nélkül viszi a 0-át. Kérdezte is hogy nálam is bevan-e kapcsolva, én meg szomorúan konstatáltam, hogy nem csak hogy 0-át nem tudok állítani radeonban, de még az 1-ben sem vagyok biztos hogy annyi-e mint amennyinek mondják. Erről már beszéltünk korábban a másik hír alatt és továbbra is tartom, hogy nem annyi. Nem hiába csinálnak mások is ezzel kapcsolatban fórumbejegyzéseket vagy éppen videókat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Router gondok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest