- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
AMD ezért nem engedi meg a 0-s beállítást a Chill/Anti-lag nélkül
Nem csak hogy anélkül, de sehogy sem enged semmit se. Ez zavar engem és még sok mást, akit érdekel ez az egész. Az stimmel hogy ahány alkalmazás annyi féle végkimenet lehet 0-ás beállítás mellett, a linkelt videóban lévő játéknál pont nem értem miért akarna bárki is ezzel a beállítással játszani, lévén ez erősen a gyors reakcióidejű esportjátékoknál fontos. Ismerőst gtx 1060-al megkértem nézze már meg ezt az Ultrát, előtte neki defaulton volt, azaz 3-ason és láss csodát a srác megtáltosodott csgoban, ráadásul laggok nélkül viszi a 0-át. Kérdezte is hogy nálam is bevan-e kapcsolva, én meg szomorúan konstatáltam, hogy nem csak hogy 0-át nem tudok állítani radeonban, de még az 1-ben sem vagyok biztos hogy annyi-e mint amennyinek mondják. Erről már beszéltünk korábban a másik hír alatt és továbbra is tartom, hogy nem annyi. Nem hiába csinálnak mások is ezzel kapcsolatban fórumbejegyzéseket vagy éppen videókat: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 19.9.2-es szoftvercsomag a Radeon Image Sharpening szolgáltatást is bővíti.
- Használt EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING (10GB) - 2 HÓNAP GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- MSI és Inno3D RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- MSI RTX 3090 GAMING X TRIO 24 GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest