- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
AMD ezért nem engedi meg a 0-s beállítást a Chill/Anti-lag nélkül
Nem csak hogy anélkül, de sehogy sem enged semmit se. Ez zavar engem és még sok mást, akit érdekel ez az egész. Az stimmel hogy ahány alkalmazás annyi féle végkimenet lehet 0-ás beállítás mellett, a linkelt videóban lévő játéknál pont nem értem miért akarna bárki is ezzel a beállítással játszani, lévén ez erősen a gyors reakcióidejű esportjátékoknál fontos. Ismerőst gtx 1060-al megkértem nézze már meg ezt az Ultrát, előtte neki defaulton volt, azaz 3-ason és láss csodát a srác megtáltosodott csgoban, ráadásul laggok nélkül viszi a 0-át. Kérdezte is hogy nálam is bevan-e kapcsolva, én meg szomorúan konstatáltam, hogy nem csak hogy 0-át nem tudok állítani radeonban, de még az 1-ben sem vagyok biztos hogy annyi-e mint amennyinek mondják. Erről már beszéltünk korábban a másik hír alatt és továbbra is tartom, hogy nem annyi. Nem hiába csinálnak mások is ezzel kapcsolatban fórumbejegyzéseket vagy éppen videókat: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest