- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
AMD ezért nem engedi meg a 0-s beállítást a Chill/Anti-lag nélkül
Nem csak hogy anélkül, de sehogy sem enged semmit se. Ez zavar engem és még sok mást, akit érdekel ez az egész. Az stimmel hogy ahány alkalmazás annyi féle végkimenet lehet 0-ás beállítás mellett, a linkelt videóban lévő játéknál pont nem értem miért akarna bárki is ezzel a beállítással játszani, lévén ez erősen a gyors reakcióidejű esportjátékoknál fontos. Ismerőst gtx 1060-al megkértem nézze már meg ezt az Ultrát, előtte neki defaulton volt, azaz 3-ason és láss csodát a srác megtáltosodott csgoban, ráadásul laggok nélkül viszi a 0-át. Kérdezte is hogy nálam is bevan-e kapcsolva, én meg szomorúan konstatáltam, hogy nem csak hogy 0-át nem tudok állítani radeonban, de még az 1-ben sem vagyok biztos hogy annyi-e mint amennyinek mondják. Erről már beszéltünk korábban a másik hír alatt és továbbra is tartom, hogy nem annyi. Nem hiába csinálnak mások is ezzel kapcsolatban fórumbejegyzéseket vagy éppen videókat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 19.9.2-es szoftvercsomag a Radeon Image Sharpening szolgáltatást is bővíti.
- Képregény topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Posta, csomagküldés
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest