- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeky
Arcképgyáros
Ez ilyen "gyereknek jó lesz" ház.
Nem mintha nekem ne tetszene...So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
törölt tag
A moduláris ház az aminek le lehet venni az oldalát?
-
Pista0001
addikt
A mini-ITX-esbe csak 3 kártya fér a képek és a specifikáció szerint is. Ha négy férne bele, az már micro-ATX lenne az én olvasatomban.
-
fatpingvin
addikt
azt kell hogy mondjam ezek tök jól néznek ki.
kicsit arra emlékeztet amikor a routeremnek kínomban a gyerekkoromból maradt legó építőkockákból dobtam össze egy dobozt, mert másból egyszerűen nem tudtam komoly sz*pás nélkül összerakni valamit ami mindent tart amit kell és nem nagyobb a szükségesnél.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
mad823
őstag
Az Explorer már ott piros pontot kap tőlem, hogy fekszik benne a deszka, és elfér rajta egy rendes hűtő.
-
Puma K
nagyúr
Az unokatestvéreim ahányan voltak annyi féle konzoljuk volt Köztük volt olyan is akinek vélhetően ugyan az volt mint neked, az a sárga kártyás konzol. Aztán volt akiknek Atarija, PS-e és NES-e volt.
Nekem az első tévé-monitor mögé ültető kütyüm egy nagyobb unokatesótól megkapott Sega Master System II volt. Két kontrollerrel és kb 5-6 játékkal. Ez egy netről szedett kép, de ugyan ilyen felállásban kaptam meg: [kép]
Ezzel egyidőben volt még egy elektromos írógépünk amin a különféle betűkből-karakterekből rajzoltunk. Pl ehhez hasonlókat: [kép]
Aztán lett egy sárga monokróm monitoros számítógépünk amin futott egy snake szerű játék
Game Boy vagy GB Color-om nekem sem volt. Egy GBC-t csak kölcsön kaptam egy hónapra 3 játékkal
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Goose-T
veterán
Lidl, látom ám, mit tettél.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
DraXoN
addikt
Sose volt, anno csak vágyhattam ilyenre, de "nem futotta"-rá a szüleimnek (szégyen, gyerekkén a szülők pénzéből élni ) ... drágák voltak ezek. Ami nekem jutott egy C64 és sárga kazettás NES klónok (volt vagy 30db kazettám és 3 gépem, nem tudva mikor meglett véve, hogy "ugyan az a gép" kicsit más kinézettel, 1 meg a "beépített" játékai miatt volt véve mert ténylegesen volt rajta sonic "klón" játék).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
huh.. ez a színes de 90-es évek... akkoriban volt 1-2 ilyen színű (tarka-barka) cucc (az elektronikai termékek között).
még nem tudom ... de lehet "kéne" (az explorer, bár szerintem drága ennyiért)[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest