- Házimozi belépő szinten
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
En igy hirtelen csak egy Thief-re probaltam ra es teljesen elegedett voltam. Pikk-pakk lejott a kliens, es nemi steam szinkron utan a 8 eves talan ivy bridge, vagy sandy bridges macbook airren tudtam szuper minosegben jatszani. Azt nem neztem mennyi fps...mondjuk sosem szoktam. Ha csak az esportoloknak nem jo, meg azoknak akik tobbszaz fps-el tolnak valami 720p - lovoldet, mar abszolut hasznos. Se gaming rig-et, se konzolt nem kell venni es ingyen, vagy epp havi 10 dolcsier jatszhatok ezereves pc-n, notin, chromebookon, kenyerpiriton casual playerkent kivalo minosegben.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem probaltam meg, de
Ha ugy nezzuk a 10 dollar meg mindig semmi osszeg egy gaming pc epitesehez, vasarlasahoz kepest, vagy akar csak az 2-3 evente esedekes upgrade koltseghez kepes. Igy tovabbra is csak az szamit hogy milyen elmenyt ad a Geforce Now es melyik jatek erheto el vele. Szinten selling point ma a videokartyak, konzolok hianya.
Amugy sokkolonak tunhet a dupla ar, de az eredeti 5 dollar tenyleg keves volt. A nevcsere is logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Founder’s Edition helyére a Priority nevű tagsági hozzáférés kerül.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest