Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Mac Mini M4 alapmodell benchmark Unreal Engine 5-ben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw #32 üzenetére
én is ugyan így vagyok ezzel. nekem 5 éves HP laposon fut . éppen Mobilnettel is frankón megy, ráadásul a közben megy a háttrében a spotify valamiért nem számol fel rá adatforgalmat
Vállalható a késleltetés, sztori alapú játékokhoz, de online lövöldére nem alkalmas.
CP2077 vagy Metro játékok egy ilyen laposon futtatva elég jó kompromisszum nekem.
mint írtam 3 havonta van akció náluk, biztos vagyok benne hogy az az éves 100 dollár is 80 körül meg fog állni. -
Tigerclaw
nagyúr
En igy hirtelen csak egy Thief-re probaltam ra es teljesen elegedett voltam. Pikk-pakk lejott a kliens, es nemi steam szinkron utan a 8 eves talan ivy bridge, vagy sandy bridges macbook airren tudtam szuper minosegben jatszani. Azt nem neztem mennyi fps...mondjuk sosem szoktam. Ha csak az esportoloknak nem jo, meg azoknak akik tobbszaz fps-el tolnak valami 720p - lovoldet, mar abszolut hasznos. Se gaming rig-et, se konzolt nem kell venni es ingyen, vagy epp havi 10 dolcsier jatszhatok ezereves pc-n, notin, chromebookon, kenyerpiriton casual playerkent kivalo minosegben.
-
tasiadam
veterán
válasz
ForRedGlory #30 üzenetére
mit próbáltál? Nem fog soha adni 10/10es ultra minőséget a bitrate miatt, vagy ha igen, az a latency rovására megy. Én azt nem értem, hogy miért nem áldozzák fel az fps-t a bitrate rovására. WOT-ban 80-350fps-em volt, miközben egy stabil 80 is elég lenne, de a latency kicsi volt, a képen meg látszott, hogy nem a legfaszább. Anno rx580-al próbáltam, az dekódolta, az nvidiát nemtom h h tudná.
-
ForRedGlory
félisten
Akárhányszor próbáltam, egyszer nem sikerült élvezhető képminőséggel 60 fps-t elérni, pedig gigabites a netem, szóval minden adott hozzá. Egy rakás szar ez a Geforce Now és még ráadásul drága is lett. Még szerencse, hogy a kártya mellé ingyen adták 12 hónapra.
-
GAbre
veterán
Nah kíváncsi vagyok ez beszívatja-e az nvidia promókat
-
tasiadam
veterán
En igenyt tartanek egy olyan felhore ahol van battlefield 1-5. Ahogy lestem nincs ilyen. A wot-ot probaltam regen nowon, az szepen ment, de aki mar fejbol tudja h h kell loni es mikor, annak ujra kell tanulnia.
Kb ennyi tart vissza attol, hogy ne felhon jatszak.A varakozasi ido hogy van most? Premium elofizetessel mennyi ido?
-
-
válasz
drotsztyuart #21 üzenetére
mert van ennél olcsóbb PC gaming felhősszolgáltatás amúgy?
-
drotsztyuart
tag
"Amúgy nyilván mindenki árat emel ha megteheti, szóval ebben nincs konteó."
Ertem en es 1-2 dolcsi meg bele is ferne csak amiket ezek csinalnak az a gennyes gerinctelen rohadeksag magasiskolaja.
Es senki le se szarja azt tehetnek retorzio nelkul amit akarnak.
A konteo meg nem csak :"véééletlenül a saját bányászat védelmüket, hogy az embereket a Now-ra tereljék?"
Hanem az, hogy szerintem a karytak nagy %-at ok maguk vasaroljak fel sunyin letezo cegekkel majd dobjak felarral ujra a piacra.
Nyilvan nem a kereskedo arulja 300%os haszonnal hanem mar o is sokszoros aron veszi. -
Tanisz
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #19 üzenetére
bevallom iróniának szántam az előzőt, lehet nem ment át
-
Ivy.4.Ever
őstag
Volt már az eddig elég olcsó. Még ezelőtt talán kevesebb is volt, meg a várakozási idők is jobbak voltak ingyenesen. Működhetne amit mondasz, de még van hova fejlődniük, meg a kínálat is nagy kérdés, merre fog alakulni, mert 3-4 értelmes játékon kívül nincsen sok.
Ahhoz, hogy versenyezni tudjanak a konzolokkal, mert ugye a sony és microsoft a gátjai a játék bővítésnek, nekünk kell fizetni, nincs mese! Ha az nvidia amint letesz egy kiadónak egy kicsikét nagyobb csekket, mint bármelyik konzolgyártó, máris valós alternatíva lesz, így jogos lesz a 15 euro. -
törölt tag
A többi kilenc ingyenes játék is nagyon jó a leírások szerint, csak a Horizon a húzónév. (Még a Subnautica talán egy ismertebb cím.)
-
Tanisz
senior tag
Hát ezt nem jól csinálták
Le kellene akciózni 2,5 dollárra, kb fél évig, húségidővel, sok apróbetűs résszel, plussz egyoldalúan módosítani a meglévő ügyfeleik szerződését is.
Sok eddig meg nem nyert usert behúzni, majd fél év után 15 dollárra emelni a havidíjat minden új előfizetőnek, ami ugye benne volt az apróbetűsben már korábban, régieknek meg 10-re.
Ha a bankoknál ez a megoldás bevált, akkor náluk is be fogVGA-t úgysem tud venni senki, játszani meg "muszáj" ugye, mert az már alapjogon jár mindenkinek
Így elmondhatnák, hogy ők milyen rendesek, hogy a régi hűséges felhasználóiknak kedvezményt tudnak biztosítani, mert milyen fontosak a cég számára.Elég lúzer marketing ez így, mert aki eddig 5 dollárért nem fizetett elő, az ezután 10-ért pláne nem fog.
Hogy lesz ebből így mérhetetlne profit?
Csalódtam benned Nvidia -
a Sonynál van 50-100 millió előfizető havi akik csak az online szolgáltatásért és az online játékért fizetnek és a felhős játékstreamért külön kell fizetni a Ps now keretében havi 10 $ összeget.
A GF now 1 órára minden sorbanállás után után ingyenesen hozzáférhető.
A HZD kinek nincs meg amúgy akinek Playsationje 4 gépe van?Jön a második része, Saját címük, nekik ez egy fontos marketing, messze nem szeretetszolgálat.Mielött félreértenél, nem örülök a dolognak, de az az igazság, hogy havi 8-10 dolcsiért Raytracing képes játékélményt adnak akár egy telefonon is, nem rossz dolog ez.
-
apatyas
Korrektor
-
-=Jam=-
őstag
Nem is a 10$ az igazán szemét húzás, mert valóban ha azt nézzük, akkor azért még így is jó alternatíva lehet. Az időzítés, ami szerintem nem igazán korrekt. Most akarják kihasználni, hogy nincs VGA a piacon meg a covid miatt rengetegen otthon ülnek, és nincs jobb dolguk, mint egy kicsit játszani, még ha nem is hardcore gamer az illető. Ebben a helyzetben szerintem egyáltalán nem szép húzás ez a részükről. Nézd meg pl. a Sony-t, ingyen adnak játékokat a play at home keretén belül. Áprilisban a Horizon Zero Dawn Completed Editiont, ami azért egy elég jó cím lássuk be. Úgyhogy lehet ezt így is csinálni, ebben a helyzetben.
-
atok666
őstag
Micsoda egy rohadek ceg. Akik eddig tamogatoi voltak a platformnak elofizetoi szinten (kb. 10millio account), ok LifeTime opciot kaptak az eredeti arra, tehat reszukre marad 4.99. Az uj beugrok meg eldontik, hogy er-e nekik havi 10 dollart, vagy nem. En nem latok ebben akkora nagy "rohadeksagot"... Aztan lehet, csak en latom rosszul.
Atok
-
mert azt gondoltad hogy évi 46 dollárból majd működni fog béta verzió után is?
Elég nagy infrastruktúra van mögötte és fejleszteni is fogják és akarják.3 havonta amúgy szinte mindig akciózzák, ez az évi 100 dolcsi is kb 80 lesz akciózva,annyit nekem megér hogy 5 éves IGP-s laptopon is tudok játszani anélkül, hogy újra megvetetnék a steam könyvtáramat, mint a Stadian..
-
Teebor9
tag
Szerintem a kártyák hiánya okozta megnövekedett igény miatt is történt az áremelés. Havi 3k Ft meg nem olyan sok szerintem még a magyarnak se. Ami a platform előnye, hogy a saját steam és epic fiókod használhatod, tehát játékot nem az nVidia platformra vásárolsz hanem a saját fiókjaidra. Totál rendben van még így is.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Juhaszatti #8 üzenetére
Én már az első pillanatban ezt gondoltam. Tök egyértelmű hogy amiatt nem emelnek gyártási volument meg pont leszarják a vásárlóbázist hisz van rá megoldásuk. Kár hogy hiába hangzik jól ez a 10 dollár meg még elvi szinten is bejön ez a bárhol bármit játszhatok dolog, ha egyszer nem az igazi. Nem áll olyan szinten a hálózati infrastruktúra (legalábbis idehaza) hogy ezt kiszolgálja. 100mbit-s neten játszható, de nem élvezhető. Csomagveszteség nincs a vonalon és a legtöbb játék is 20 ms körül tanyázik, de ez valahogy akkor sem az igazi. Pixelesedik sokszor, szétesnek a részletek és hiába tolom fel fullra a grafikát, közelében sincs az élményhez szükséges minimumhoz. Na most ha valaki ott csücsül a kiszolgáló fazék közelében 10 méterre, annak gondolom ez akár alternatíva is lehet de én BP-n és Sopronban illetve falun is kipróbáltam, Digi optikával is ugyanolyan ingatag volt mint az otthoni 100-as vdsl csomaggal. A 14 napos free premiumban próbáltam.
-
relixo
tag
A logót elfelejtették átírni ....
"The new way to game" ideje lenne átírni "The new way to mining" úgyis már csak bányászoknak gyártanak kártyákat. -
Juhaszatti
addikt
válasz
drotsztyuart #2 üzenetére
Én is látok itt egy konteót. Lehet azért is van VGA hiány, hogy az előfizetéses szolgáltatás felé tereljék az embereket. Mindig jobb ha tömegek fizetnek keveset, de azt rendszeresen, mintha kevesebben magasabb árat, kiszámíthatatlanul és ritkán.
-
GreatL
őstag
10 dollár... a hátrányait is figyelembe véve kösz nem, marad az asztali gép, ha tízdolláros hitelt fizetek havonta rá két vagy három évig, még akkor is jobban jövök ki belőle, járulékos többletköltségek ide vagy oda.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem probaltam meg, de
Ha ugy nezzuk a 10 dollar meg mindig semmi osszeg egy gaming pc epitesehez, vasarlasahoz kepest, vagy akar csak az 2-3 evente esedekes upgrade koltseghez kepes. Igy tovabbra is csak az szamit hogy milyen elmenyt ad a Geforce Now es melyik jatek erheto el vele. Szinten selling point ma a videokartyak, konzolok hianya.
Amugy sokkolonak tunhet a dupla ar, de az eredeti 5 dollar tenyleg keves volt. A nevcsere is logikus.
-
-=Jam=-
őstag
Micsoda egy rohadék cég ez, a szerencsétlen gamerek nem tudnak megfizetni egy VGA-t, erre nesztek parasztok, akkor ezt is jól megemeljük, nehogy már legalább itt tudjál játszani normális áron.
-
ddekany
veterán
válasz
drotsztyuart #2 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy azért rontották el nemrég véééletlenül a saját bányászat védelmüket, hogy az embereket a Now-ra tereljék?
Amúgy nyilván mindenki árat emel ha megteheti, szóval ebben nincs konteó. Talán az kötelző otthon maradás miatt is nagyobb az igény most egy Now szerű szolgáltatásra.
-
drotsztyuart
tag
"Tehát adtak egy új nevet neki és duplájára emelték a havi díjat az új belépőknek! " mert nem lehet kapni a sajat vga-aikat jatekhoz.
Csak en latok osszefuggest?
Ugyanugy nincs osszefugges most, hogy sokaknak szukseguk lett ra otthon is, emelt az office aran a microsoft.
Ez is csak konteo... -
Televan74
nagyúr
Tehát adtak egy új nevet neki és duplájára emelték a havi díjat az új belépőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Founder’s Edition helyére a Priority nevű tagsági hozzáférés kerül.
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest