Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ecology_83

tag

Volt nem olyan régen egy olyan hír, hogy a kiadó maximalizálja az új COD árát és ezzel teszteli, h mennyit képesek kiadni egy játékért az emberek. Nem tudom mennyire kacsa a hír, de elég gáz az ő felükről, nem? És csodálkoznak a warez miatt....
    A másik meg: a kiadók cseszték el az egészet, mert nem sokkal egyszerűbb letölteni valamit, mint elmenni egy boltba, megkeresni a csomó cucc közül a nekünk tetszőt, várakozni a kasszánál és haza utazni. Le lehetne tölteni legálisan a netről kedvezményesen, mert ugye, akkor csomó dolog költsége kiesik és mki jól jár.
    Amikor ez a warez elindult, akkor a homokba dugták a fejüket a kiadók és csak azértis vedd meg te csaló az XY lemezt!!! Nem ám, hogy arra alapoztak volna, hogy hmmm az embereknek sokkal kényelmesebb letölteni és ugye aki árul vmit, akkor annak ki kell nyalni a vásárló ...-t, mert belőle él. Az ósdi megoldásnál maradtak, nem a vásárló érdekeit nézték. Itt bukták el az egészet. Ez ilyen sajnos.
    Arról meg ne is beszéljünk, hogy amiket mostanság kiadnak azok igen ratyi játékok. És ha megveszem, majd (demot nem adtak ki abból a játékból, vagy nincs netem) vissza viszem a boltba, hogy ezzel nem vagyok megelégedve, akkor visszkapom a pénzem? NEM! Érdekes, mert ha bármi mást veszel és nem vagy elégedett vele, akkor azt visszaveszik, úgy tudom.
    Tescoban....:)

Új hozzászólás Aktív témák