Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr_Syrex

senior tag

válasz Ijk #83 üzenetére

Én egyet tudok érteni Malachi-val és veled is részben.

Attól, hogy letöltöd, még teheted azt próbaképpen (pl. csak hogy tetszik-e egyáltalán maga a játék; mintha egy demo lenne :) ). Ezzel nem is lenne gond, DE SAJNOS a többség nem ezért él a warez adta lehetőségekkel. Sokan mindent! letöltenek és őket aligha érdekli, hogy 10k vagy 5k egy játék,
    Igazából nem értem hol élnek egyesek, hogy akkora érvágás lenne 1 játék megvétele 1-2 havonta (...zsepbénz + kevesebb cigi + satöbbi :)... ) hát nem jobb érzés tisztességesnek lenni. És kevés kivételtől eltekintve kinek van ideje szakadatlanul játszani :F , hogy az ne menjen más dolgok rovására.

Nem szeretnék álszent lenni, anno én is tisztátalan :DDD forrásból szereztem be pl a COD4-et. Toltam egy darabig, aztán megvettem pont itt az aprón, CD kulcsot kicseréltem a dobozon lévőre és azóta is így van /+megvettem még unokatesómnak is/. Most valohogy úgy vagyok az ilyen dolgokkal, hogy inkább nem is játszom egy gammával, ha nem tudom megvenni, sőt egyre több régi klasszikust próbálok beszerezni innen-onnan (pl eBay), mégha nem is fogok velük játszani a következő 1-2 évben.

Még annyit hozzátennék, hogy a MW2-őt nem érinti a warez, abból a szempontból, hogy őrületes eladásokat fog produkálni világszerte, ami nagy lóvét hoz a kiadó/fejlesztő konyhájára,,, magyarul nyereséges lesz!!
    A nagy warezolók meg tolják csak csalóktól hemzsegő tucatnyi tört szerveren :K

hírtelen ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák