Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ha jól emlékszem, a 2000-es évek elején még szebb is volt az OpenGl mód, nem csak gyorsabb.
Nekem meg nem remlik, hogy a GLQuake-en, meg a kesobbi id jatekokon kivul olyan sok minden hasznalta volna az OpenGL-t.
Valoszinuleg ott van a kutya elasva, ahogy a cikkben irjak, hogy OpenGL-re nincsenek olyan jo fejleszto eszkozok, mint DirectX-re.
Innentol meg a programozo vagy veszi a faradsagot, aztan joval tobb ido alatt lefejleszti ugyanazt, vagy inkabb hagyja a fenebe, mondvan az ido penz.Nem vagyok egy nagy programozo, inkabb koca szint, de valahogy nem birtam megbirkozni a Javaval sem, mert egyszeruen sem az Eclipse, sem a NetBeans nem er fel a Visual Studioval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest