Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Moddingboy
üzenetére
Igazából úgy gondoltam, hogy ezt is telerakod matricákkal (monster, dc, rajtszám) és úgy bazári lett volna, ezért nem tudtam elképzelni, hogy lehet ízlésesen kivitelezni a moddingot. De neked sikerült

-
captainm
tag
válasz
Moddingboy
üzenetére
Igen, ezért lenne tökéletes egy ilyen egér pl a Dirt játékok részeihez
. -
Soccer-Tv
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Jelenleg pontosan a spray festékkel szenvedek,bár sikerült amit elképzeltem,viszont nagyon nehezen szárad pedig több rétegben fújtam 12 órás szünetekkel.

Szépen sikerült a festésed,le a kalappal!

A pisztolyhoz pedig gratulálok, sokszor nagy segítséget jelent!
Ha működne még az én pisztolyom is!

-
Engineer086
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Nem hiába használják a retuspisztolyt más modderek is, nagy segítség lehet egy-egy átalakításnál. Használd egészséggel a szettet

Szerk:
Látom aktívan használod is a legújabb szerzeményed, nagyon ütős lett a végeredmény!
-
Bari
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Ezeken az új képeken egyszerűen fenomenális az egérke
, szerintem nagyon jól sikerült. Nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek az biztos. -
Ramses07
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Ez valami mocsok jól néz ki!:-D Nagyon állat a festést eddig:-)
-
Bari
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Te ez brutálisan jó lesz
. Hajrá Hajrá. Várom a folytatást

-
Bari
Modder
válasz
Moddingboy
üzenetére
Kíváncsian várom már a festésről készült képeket, hajrá hajrá

-
Madn!ght
addikt
válasz
Moddingboy
üzenetére
Várjuk.

-
OutsideR
aktív tag
válasz
Moddingboy
üzenetére
Esetleg a csúszótalpak helyére olvassz fekete zsírkrétát és akkor olyan mintha gumit égetnél amikor húzgálod

-
FatalEror
addikt
válasz
Moddingboy
üzenetére
Válasz már csak az hiányozna,hogy végén leszakadjon,és szikrázzon a felni.
Vagy esetleg egy mini Ken baba aki megáll az oldalán mint "nem tudom hányadik videójában" amikor feláll a kocsi oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vagy esetleg egy mini Ken baba aki megáll az oldalán mint "nem tudom hányadik videójában" amikor feláll a kocsi oldalára.