Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #68 üzenetére
Köszönöm.
Csak sikerült elérnem mást is,mint egy szép házat.
-
válasz
sumermen88 #58 üzenetére
Ahhoz először fel kell mérni,mi mekkora,mennyi a hely,miket szeretnél kihaozni belőle. Élőben még nem láttam Haf házat ,még a méreteit se tudom,csak annyit,hogy van akkora,mint az enyém.
Repsol 600 ,Efendi2: Köszönöm,igyekeztem.
Ha már ennyi embernek tetszik,lehet,hogy elgondolkodom későbbi házak áttervezésén. Én nagyon élveztem a sok munkát vele,biztos örömemet lelném más házak átkarcolásában is.
-
sumermen88: Nem vagyok se rutinos,se profi ,inkább időtöltés és tanulás ,tpasztalatszerzésből csináltam. Még messze vagyok attól,hogy a "nagyok" között lehessek.
Pizzu: Én köszönöm a munkádat,nélküled nem lenne teljes ház értéke.Az ajtó az egyik fő elem,ha nem működne,a felét se érné annak,amit most!Egyik kulcsemberem voltál.Többieknek is köszönöm a dicsérő hsz-eket.
-
Nemis nagyon gamer,csak menjen rendesen minden,akár mai játék. I3-at terveztem eredetileg is,de még sose hajtottam 4 magot,és ez az egyik álmom. De tény,teljesen igazad van,hogy egy I% talán tényleg túlzás lenne,felesleges pénzkidobás,főleg GTX 550 mellé. Lehet,hogy ezt a felállást fogom inkább választani,és I+ mellé erősebb, GTX 560-at veszek. De ez anyáron még biztos nem fog megtörténni.
-
Nehéz lenne egyesével megköszönni mindenkinek,örülök,hogy elnyerte tetszéseteket.
Plusz öröm,hogy többen jobbnak látjátok a végeredményt ,mint a kiindulási pontot.
hunmyke: Én se hallottam még canon házról,és épp ezért egyedi darab. Nemcsak,hogy kevés van belőle a világon,az anyém az egyetlen,ami Nvidia.
-
Már vártam ezt a hsz-t.
Ha figyelmesen olvastad,akkor láthatod,hogy előbb volt meg a kari,mint a ház,és egyántalán az ötlet.
Másrészt nem mindig engedhetem meg magamnak,hogy válogassak. Igyekszem magam a fekete színhez tartani ezentúl is,de akkor is pénzfüggő leginkább.zolee5016: Nincs miért.Ebbe a hibába estem az első festéskor,és amikor megmutattam fórumon,ott is ez volt az első észrevétel. Mi tagadás,tényleg milliószor szebb belül is feketén.
dressiKöszönöm,igyekeztem tervezgeti.
-
-
orichalcos: Köszönöm,már javítottam is.
Köszönöm az elismeréseket.Remélem nem vittem tulzásba semmit írás közben.
Később berakok több képet a kész állapotról,mert nem lehet megunni.DEV_NULL: Rajta vagyok,nekem még csak most kezdődik a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest