- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nézd, ami szar az szar, ezen nincs mit szépíteni.Ma már a játék piac erről híre, nagy nevek is kukába valók.Régen ez nagyon nem így volt.Élő példa erre a Grand Prix 3.Még a mai napig előveszem, ellenben az új Kódmesteres F1-l.És például miért?Egészen reális, lehet menteni futam közben, valós meghibásodások, stb.Ilyet a mai játékokban nem lehet találni, tehát már egy része oda is veszett.A többi meg monoton, aktuális trend hülyesége.De ide vehetném a Dirt sorozatot.Azért az igazi CMR-hez vajmi köze sincs.Tehát az újabb játékok nem, hogy nem érik meg a pénzüket, sok esetben katasztrófális.
-
Madn!ght
addikt
Kicsit eltértünk a tárgytól, de azért én is reagálnék az általad írtakra.
Lejjebb említettem, hogy pl. a Crysis 3-at (a 2-t is), valamint a FarCry 3-at is megvettem, mert nagyon jók voltak a játékot beharangozó videók, írások stb.
A cry2-vel kb 50 órát játszottam, de egyszerűen nem tudott lekötni. A megszokott pályák unalmasak voltak, ráadásul tele volt hibával, a szerverek szinte kivétel nélkül lagosak voltak. A hibák nem zavartak különösebben, mert azoktól függetlenül játszható volt. A játék maga nem adott újat, ezért letörtöltem, ott figyel a polcon. A cry3-at feltettem, néhány óra (<10) után ugyanazt tapasztaltam, mint az elődjénél. Unalmas, semmi új izgalommal nem tölt el. Persze lehet, hogy aki először játszik a szériával, netán fanatikus, annak nagyobb élményt nyújt... Velem nem így történt. Ment a polcra...
A farcry3-ról nagyon jó visszajelzések voltak, de 2-3 óra után a single player nem nyújtott semmi mozgalmasságot, csak bolyongtam a nagy térben.
Lehet h adok neki még egy esélyt, de túl sokat nem várok már tőle.
Mind3 játékot 9-10.000 ft-ért vettem, pedig nem lapátolom a pénzt, csupán reméltem, hogy azt kapom a pénzért, amit vártam.
Ellenben a Diablo 3 és a BF3 már egy, illetve 2 éve a monitorhoz tud kötni, pedig nem sok szabadidőm van játszani.
Ezekre azt mondom, hogy megérték az árukat, mert kb ezt várom a kiadott pénzért.
-
Mister_X
nagyúr
Én negyed óra után kimentem Az utolsó léghajlítóról... Páran követték is a példánkat. A pénztárnál azért emelt hangon figyelmeztettem mindenkit, hogy NE vegyék meg rá a jegyet. Fél évvel később végigszenvedtem otthon a filmet, majdnem felvágtam az ereimet és a sírógörcs kerülgetett, hogy ez hogy kerülhetett mozivászonra, ki volt az a barom, aki ezt jóváhagyta, mert ilyen trágyát még életemben nem láttam és még egy franchise telibetiprása is volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kis gondolatébresztő, hogy mivel is játszottunk az második ezredforduló utáni évben, hiszen nosztalgiázni mindig jó. Dreamcast tulajdonosok is kattintsanak!
- EAFC 25
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akvarisztika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest