Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orion1025

őstag

válasz slawter #167 üzenetére

Nézd, ami szar az szar, ezen nincs mit szépíteni.Ma már a játék piac erről híre, nagy nevek is kukába valók.Régen ez nagyon nem így volt.Élő példa erre a Grand Prix 3.Még a mai napig előveszem, ellenben az új Kódmesteres F1-l.És például miért?Egészen reális, lehet menteni futam közben, valós meghibásodások, stb.Ilyet a mai játékokban nem lehet találni, tehát már egy része oda is veszett.A többi meg monoton, aktuális trend hülyesége.De ide vehetném a Dirt sorozatot.Azért az igazi CMR-hez vajmi köze sincs.Tehát az újabb játékok nem, hogy nem érik meg a pénzüket, sok esetben katasztrófális.

• Madn!ght

addikt

Kicsit eltértünk a tárgytól, de azért én is reagálnék az általad írtakra.

Lejjebb említettem, hogy pl. a Crysis 3-at (a 2-t is), valamint a FarCry 3-at is megvettem, mert nagyon jók voltak a játékot beharangozó videók, írások stb.

A cry2-vel kb 50 órát játszottam, de egyszerűen nem tudott lekötni. A megszokott pályák unalmasak voltak, ráadásul tele volt hibával, a szerverek szinte kivétel nélkül lagosak voltak. A hibák nem zavartak különösebben, mert azoktól függetlenül játszható volt. A játék maga nem adott újat, ezért letörtöltem, ott figyel a polcon. A cry3-at feltettem, néhány óra (<10) után ugyanazt tapasztaltam, mint az elődjénél. Unalmas, semmi új izgalommal nem tölt el. Persze lehet, hogy aki először játszik a szériával, netán fanatikus, annak nagyobb élményt nyújt... Velem nem így történt. Ment a polcra...

A farcry3-ról nagyon jó visszajelzések voltak, de 2-3 óra után a single player nem nyújtott semmi mozgalmasságot, csak bolyongtam a nagy térben. :D Lehet h adok neki még egy esélyt, de túl sokat nem várok már tőle.

Mind3 játékot 9-10.000 ft-ért vettem, pedig nem lapátolom a pénzt, csupán reméltem, hogy azt kapom a pénzért, amit vártam.

Ellenben a Diablo 3 és a BF3 már egy, illetve 2 éve a monitorhoz tud kötni, pedig nem sok szabadidőm van játszani.

Ezekre azt mondom, hogy megérték az árukat, mert kb ezt várom a kiadott pénzért. :K :B

• Mister_X

nagyúr

Én negyed óra után kimentem Az utolsó léghajlítóról... Páran követték is a példánkat. A pénztárnál azért emelt hangon figyelmeztettem mindenkit, hogy NE vegyék meg rá a jegyet. Fél évvel később végigszenvedtem otthon a filmet, majdnem felvágtam az ereimet és a sírógörcs kerülgetett, hogy ez hogy kerülhetett mozivászonra, ki volt az a barom, aki ezt jóváhagyta, mert ilyen trágyát még életemben nem láttam és még egy franchise telibetiprása is volt...

Új hozzászólás Aktív témák