Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli0726

aktív tag

válasz lenox #228 üzenetére

Azt bizonyítja, hogy az opencl-es megvalósítás nem volt jobb, mint a c, mégis gyorsabban lefutott a gpu-n, igazából a kódrész szinte teljesen megegyezett, valszeg az optimalizáció nem tud olyan jó lenni opencl-ben mint a g++ -Ofast.
    Igazad van, apu-nál már majdnem ugyanaz a zero copy, mint az egységes címtér. Ettől függetlenül a bemenő buffert akkor is létre kell hozni, csak mutatókból fog állni.
    Miféle normál feladat nem lesz ilyen mértékű gyorsulás? Nem értelek. Mi a csuda az, hogy normál feladat? És ki beszélt itt normál feladatról? Úgy hangzott mintha én egy aknakeresőn próbáltam volna ki? Nem ott. Arról, hogy más környezetben mekkora lesz a gyorsulás egy szót sem mondtam, viszont azt elismertem, hogy feladat válogatja és az függvény szinte gpu-ra lett kitalálva.
    Sikerült egy jó gpu-s kódot írni, és még én vagyok a béna, biztos elrontottam valamit :DDD , a 975/7750M elméleti teljesítménye, illetve a fentebb linkelt alogritmusok is azt bizonyítják, hogy igenis elérhető ilyen mértékű gyorsulás, ezek után vagy bizonyítsd be, hogy nem, nem érhető el, vagy akkor magadat minősítsd. ;)

Új hozzászólás Aktív témák