- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Aki pedig azt hangoztatja ,hogy ilyen rossz vagy olyan rossz, és hogy +10-20e-rel vagy még többel jobbak vannak..(az +20-40,stb.% !!), arra csak azt tudom mondani ,hogy hét(vagy nyolc)számjegyű árú TV is van, ami még jobb."
Szerintem nem ezt hangoztatjuk, hanem azt, hogy ha van +10-20k-ért egy ár/érték arányban jóval jobb TV, akkor azt érdemes megvenni. Mindennek van egy ára és van amit neked a megvett termék nyújt, tehát az érték (képminőség stb.). Ezt kell mérlegelni és én személy szerint, ha nincs pénzem egy jó ár/érték arányú dologra, akkor várok, mintsem megvegyem a számomra rosszabbat. És nem csillió trillió Ft-ot keresek havonta...Nagyszüleimnek is mondtam például, hogy vegyenek egy olcsó 32" Samsung EH4003-at 60k-ért, mintsem 50k-ért egy csingcsung valamit és elfogadták, mert tudják, hogy értek hozzá jobban, mint ők.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az 50 000 forintnál is kevesebbe kerülő, 32 hüvelyk képátlójú Vortex LEDV-32E18DC tévét.
- Cyberpunk 2077
- Kerékpársportok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest