Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Valahogy nekem is ez a gondom, en is gondolkodtam ITX konfigon, de az arabol kijön mar egy nagyon korrekt hasznalt noti, persze ha valaki komolyabban jatszik akkor az nem alternativa...
Egyebkent grat a blog irojanak, hianypotlo cikk.

-
kovy79
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
A HTPC-t soha nem fogják tudni teljesen kiütni a "gyári" médialejátszók.
Szórakozhatsz firmware-rel, mail beállításokkal, és ha néha rád jön, még játszani sem tudsz vele. Cserébe egy komolyabb 100K-ba kerül...kisza25, faxa kis cikk, gratula (bár az a matrica szerintem is...
)! -
kisza25
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
szia, nem 20cm-el kisebb, hanem 35-40-el egy normál méretű gépnél, nekem 80eFt-ba került mivel minden más megvolt hozzá és ha a régi gépem eladom akkor 0Ft-ba lett volna, csak az ment faternak,
nekem játékra is kell és nem csak HTPC-nek, a 24"-os monitort meg a notihoz is cipeltem filmetnézni, egy noti játékra kb.250-300eFt lenne,
ha VGA-t kiszedem belőle 40W a fogyasztása az integrálttal, szóval nem nehéz HTPC-vé alakítani
az ASUS K50AB notim 30-35W-ot fogyaszt idle, ahhoz mérten a 68W 8*-os CPU és 6*os VGA teljesítmény mellett szerintem nem olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 5090 32GB GDDR7 GAMEROCK - Gari 2028.02.25. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan, sérülésmentes kék iPhone 13 (128 GB) 92%-os akkuval
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest