- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Klasz az írás, grat! Kicsit hasonló az én konfigom is (mármint 1156-os
). Alaplapot rengeteget kerestem. Szinte mindnek a PCI-E mellé tették a pocifoglalatot ami a nagyobb hűtőket alapból kizárja. Nálam a hűtő adott volt, egy Ninja Mini (ha már így szóba került megemlíteném hogy 115 mm magas, ha jól rémlik téma volt a topikban) ezért az ilyen lapok szóba se jöhettek. Másrészt én P55-öst kerestem mert alapból Lynnfield-ben gondolkodtam. Végül ez lett: DFI LanParty MI P55-T36. Mint a mellékelt ábra mutatja pont ilyet kerestem
. Egy i5-760 került bele az előző konfigomból (AM3) átmentett 2*2 giga CSX CEC-1600 társaságában. Az ramok magas hűtése miatt végül én sem úsztam meg a hűtő csonkítást, az egyik oldalon az alsó 4 bordát le kellett vágnom a Ninjáról. VGA-nak egy 5770 Vapor-X került bele aminek nem csak a hűtése hanem a hátlapja is dupla slot-os ezért a Lian-Li ház amit a cikkben említenél nekem tuti nem lenne jó, a többi egy slotos meg aztán végképp. A gyárilag duplások meg ugye 30 rongy körül indulnak, az nekem sok. Egyelőre az asztalon kiterítve üzemel a gép, de már épülget neki az egyedi kuckó. Ha minden jól megy az idei MTH-n megtekintheti a nagyérdemű.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Apple MacBook
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest