Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

Klasz az írás, grat! Kicsit hasonló az én konfigom is (mármint 1156-os :P ). Alaplapot rengeteget kerestem. Szinte mindnek a PCI-E mellé tették a pocifoglalatot ami a nagyobb hűtőket alapból kizárja. Nálam a hűtő adott volt, egy Ninja Mini (ha már így szóba került megemlíteném hogy 115 mm magas, ha jól rémlik téma volt a topikban) ezért az ilyen lapok szóba se jöhettek. Másrészt én P55-öst kerestem mert alapból Lynnfield-ben gondolkodtam. Végül ez lett: DFI LanParty MI P55-T36. Mint a mellékelt ábra mutatja pont ilyet kerestem :DD . Egy i5-760 került bele az előző konfigomból (AM3) átmentett 2*2 giga CSX CEC-1600 társaságában. Az ramok magas hűtése miatt végül én sem úsztam meg a hűtő csonkítást, az egyik oldalon az alsó 4 bordát le kellett vágnom a Ninjáról. VGA-nak egy 5770 Vapor-X került bele aminek nem csak a hűtése hanem a hátlapja is dupla slot-os ezért a Lian-Li ház amit a cikkben említenél nekem tuti nem lenne jó, a többi egy slotos meg aztán végképp. A gyárilag duplások meg ugye 30 rongy körül indulnak, az nekem sok. Egyelőre az asztalon kiterítve üzemel a gép, de már épülget neki az egyedi kuckó. Ha minden jól megy az idei MTH-n megtekintheti a nagyérdemű. :DD

Új hozzászólás Aktív témák