- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A miniatürizálás sokba kerül... nem kicsit.
-
törölt tag
Bírom ezeket az x.y csatornás cuccokat. Ez is 3.1?
A valóságban 1.1, 3 darabból kellene állnia, hogy 2.1-es legyen. Akkor meglehetne a sztereó és némi dübögés. Kábítják a vásárlókat a marketing dumával, de legalább jó drága. -
Ennek mi értelme, hogy BT hangszóró méretű? Így már a maradék sztereó térnek is lőttek, nemhogy a térhatásnak. S semmi értelmét nem látom a keskenységnek, hisz ha a TV elfér, akkor ez hogy nem? Mondjuk eleve a legtöbb soundbar formátum nonszensz, de hogy pozitív példát hozzak, na valami ilyesminek van értelme: [link]
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
veterán
Ez hiába jól csengő név, nem hinném , hogy jó térhatása lenne. Azt sem , hogy jó lenne a hangja ezeknek a pici hangszóróknak.
[ Szerkesztve ]
duree54
-
"Ennek mi értelme, hogy BT hangszóró méretű?"
Sikerült felkelteni az igényt rá.
A rokonságban is van olyan személy, aki az 5.1 HK hangrendszerét cserélte méregdrága soundbar izére.
Az a szép benne, hogy hallja is, hogy sokkal szebben szól a 16.4.12 soundbar. Sírva röhögős helyzet volt.Én a helyében a kis szatellit hangszórócskákat cseréltem volna full range dobozokra, legalább az első hármat. Elég helye lett volna hozzá.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
törölt tag
válasz Hieronymus #8 üzenetére
Melyik HK-t? Nekem egy HKTS 16-om volt, és tipikusan az a termék, amelyiknek kétszer is örültem. Amikor megvettem, és amikor elállás után visszaadták az árát. Kevés termékben csalódtam akkorát.
-
Nem tudom pontosan.
Azt tudom, hogy az AV receiverben volt DVD lejátszó, ami időközben beadta a kulcsot.
Meg azt, hogy szereztek valami pótlást, ami nem teljesen azonos méretű volt.
Szétszedtem cserélni és kissé elszörnyülködtem a belsején. Tele volt utólagosan beforrasztott kábelekkel.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
veterán
válasz Hieronymus #8 üzenetére
Én még nem halottam igazán jó soundbart, pedig hallgattam már fél millás darabot is.
duree54
-
-
tntmax
aktív tag
Én egy Denon DSB-250 -et használok soundbarként (70e körül vesztegették utoljára, nemrég szűnt meg a forgalmazása), és meglepően szép sztereo képe van, mondjuk ezért is választottam anno, mert nagyon jókat olvastam/hallottam róla.
Ha a cikkbeli szett szépen szól és teszi a dolgát fennakadások nélkül akkor szerintem még nem is olyan elszállt az ára, Polk Audio egy elég jó és minőségi márka tudtommal.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest