Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• User64476

őstag

válasz Jancsi #18 üzenetére

Általánosságban szúrja már a szemem. Minden ami Geode, vagy Via nagyonlassúakármi, vagy Atom, vagy bármilyen lassú proci, az a megmondóemberek szerint irodai munkára pont jó. Nem is merem azt mondani, hogy megnézném azt az irodát ahol dolgoznak vagy valaha dolgoztak, mert cinkelést kiáltanának. Szerintem ahol én dolgozom, az egy átlag iroda, és sokszor fájdalmasan lassú 120 megás excel fileokkal dolgozni, 10x IE ablakot telejavás oldalakkal nyitva tartani, és közben outlookal jobbrabalra bohóckodni. Persze akinek napi 1db email megírása , és az ha a főnök lediktál egy levelet jelenti az irodai munkát, az jogosan mondja, hogy arra megfelel. Viszont akkor vagy a kedves delikvens még csak annyira látott irodai munkát hogy hajtáspajtásként 1 perc alatt átvett egy csomagot, vagy én tévesztettem pályát. Esetleg a cucializmusban dolgozott irodában.

Szerintem egy mai átlag iroda követelménye egy bnagy fájlszerver, pc-k 1 giga rammal és legalább egy pentium dual core 2140el. Ami nem annyira fontos az a merevlemez, tekintve hogy emberek jönnek mennek (kirúg felvesz), és minden ami fontos céges adat a fájl és az exchange szerveren van.

• User64476

őstag

válasz simonzé #2 üzenetére

Ez az iroda pécézés már annyira zavar! A mi irodánk elég átlagosnak mondható, 2.8as P4es gépek 512MB ram, és bizony fájdalmasan lassú tud lenni a munka. az 1GBra bővítés elfogadhatóvá teszi a sebességet, de ay excel és az outlook még így is sokat molyol... Kaváncsi lennék mit szólnának a kollegák ha holnap az összes gépet lecserélném valami atomos rendszerre vagy Via procis cuccra, tekintve hogy a népszerű frázis szerint "irodai gépnek tökéletes".

Új hozzászólás Aktív témák