Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
"....Többek között ezért tart itt az ország...."
Ezt aztán teljesen nem értem...A torrent önmagában egyáltalán nem illegális. Sőt az illegálisnak hitt tartalmaknak is csak a 60-70%-a az. A torrent egy "kvázi" fájlmegoszó szolgáltatás. Ilyen alapon az ftp-t meg a web-et is szidhatnánk. Hogy mást ne mondjak Microsoft terméket is le lehet tölteni a hivatalos oldalukról torrent formában. Vagy bármelyik linux dsiztrót Iso-kat stb. Ami az "itt tartó osrszág"-ra utal az az hogy a magyar szinoníma szótárban a torrent="jogvédett tartalmak illegális megszerzése"..../offA témában van egy két topik. Az atomos topikban is rengeteg szó esett a dologról, vagy indult saját topikja is bár ez inkább csak debian/ubuntu.
Én is ubuntu alapu servert használok már 3 éve atom-os lappal. Anyira hozzászoktam a nagyszerű szolgáltatásaihoz, NAS médiaszerver, (lassan "biztosnsági központ") Wifi AP hogy ha valamiért le kell állitsam meg áll a lakásban az élet.A wifi részről ott tlálhattok elegendő infót.
Kérdés: Az M350 házhoz hol menyiért jutottál. Mikor én épitettem még 150$+posta körül volt és csak ebay-n lehetett beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest