- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
"....Többek között ezért tart itt az ország...."
Ezt aztán teljesen nem értem...A torrent önmagában egyáltalán nem illegális. Sőt az illegálisnak hitt tartalmaknak is csak a 60-70%-a az. A torrent egy "kvázi" fájlmegoszó szolgáltatás. Ilyen alapon az ftp-t meg a web-et is szidhatnánk. Hogy mást ne mondjak Microsoft terméket is le lehet tölteni a hivatalos oldalukról torrent formában. Vagy bármelyik linux dsiztrót Iso-kat stb. Ami az "itt tartó osrszág"-ra utal az az hogy a magyar szinoníma szótárban a torrent="jogvédett tartalmak illegális megszerzése"..../offA témában van egy két topik. Az atomos topikban is rengeteg szó esett a dologról, vagy indult saját topikja is bár ez inkább csak debian/ubuntu.
Én is ubuntu alapu servert használok már 3 éve atom-os lappal. Anyira hozzászoktam a nagyszerű szolgáltatásaihoz, NAS médiaszerver, (lassan "biztosnsági központ") Wifi AP hogy ha valamiért le kell állitsam meg áll a lakásban az élet.A wifi részről ott tlálhattok elegendő infót.
Kérdés: Az M350 házhoz hol menyiért jutottál. Mikor én épitettem még 150$+posta körül volt és csak ebay-n lehetett beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest