- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
"....Többek között ezért tart itt az ország...."
Ezt aztán teljesen nem értem...A torrent önmagában egyáltalán nem illegális. Sőt az illegálisnak hitt tartalmaknak is csak a 60-70%-a az. A torrent egy "kvázi" fájlmegoszó szolgáltatás. Ilyen alapon az ftp-t meg a web-et is szidhatnánk. Hogy mást ne mondjak Microsoft terméket is le lehet tölteni a hivatalos oldalukról torrent formában. Vagy bármelyik linux dsiztrót Iso-kat stb. Ami az "itt tartó osrszág"-ra utal az az hogy a magyar szinoníma szótárban a torrent="jogvédett tartalmak illegális megszerzése"..../offA témában van egy két topik. Az atomos topikban is rengeteg szó esett a dologról, vagy indult saját topikja is bár ez inkább csak debian/ubuntu.
Én is ubuntu alapu servert használok már 3 éve atom-os lappal. Anyira hozzászoktam a nagyszerű szolgáltatásaihoz, NAS médiaszerver, (lassan "biztosnsági központ") Wifi AP hogy ha valamiért le kell állitsam meg áll a lakásban az élet.A wifi részről ott tlálhattok elegendő infót.
Kérdés: Az M350 házhoz hol menyiért jutottál. Mikor én épitettem még 150$+posta körül volt és csak ebay-n lehetett beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest