- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Köszönöm.
Na igen a helyprobléma.. egy 2TB-os lemezen szűkölködtem a szerveren, és mivel olyan sok anyag volt rajta, hogy nem bírtam átnézni mi kell még, ezért mindig a legnagyobbak közül töröltem mikor megtelt, a helyére meg több kisebb került, így elaprózódtak.. csak úgy kitörölni nem akartam mielőtt át nem válogatom. A legnagyobb fájlok 3-4GB méretűek, és azokból sem maradt sok, viszont találtam még 2 évvel ezelőtti aktív anyagot is rajta. Így hamar összejön pár ezer.(#24) Árpaszörp:
Az lehet hogy az olcsóbb, de ez a PicoPSU-s megoldás nekem jobban bejön, és még kisebb, szellősebb is. -
Serricon
senior tag
Nagy gyűjtő vagyok, nem szeretek törölgetni..
Bár most épp elég nagy felfordulás van a szerver környékén, vagy fél napomba telt mire átmásoltam másik vinyóra őket, és azt hiszem ideje szelektálni, rendet tenni. De ismerem magam, 1-2 hónap és újra megtelik az egész..(#16) hcl:
Én ilyen gyári routert még nem láttam boltban, de értem mire gondolsz.
Lehetett volna belső megoldással is wifi-t, de szükség volt a régi routerre is a plusz portok miatt switch-ként, ezért ha már úgy is ott van spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged