Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Sziasztok !
Azt hiszen kezdek belegárgyulni.
Tisztában vagyok azzal, hogy nem én vagyok a hálózati guru, de hogy egy port forwardot ne tudjak beállítani, azt nem gondoltam volna.
A Transmission-t nem tudtam rávenni a működésre, pedig több guide-t is végig bújtam, mindegyik a Serricon által is linkelt módon teszi. Transmission : port is closed.A Plex szerver (ugyanazon a gépen van mint a transmission) egy ideje már a belső hálózatról sem érhető el, tegnap amikor beraktam a pfsense-t a hálózatba még OK volt. Annyi változott, hogy Plex gépnek beállítottam default gateway-nek a pfsense-t, a többi a port forward-os bűvészkedésem volt.
Van esetleg 5let?
Lehet valahogy monitor nélkül újra kezdeni,ha nem találom meg a probléma okát?
Köszi:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest