Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #372 üzenetére
Uh most hogy mondod, jut eszembe eddig ugy volt, hogy az embeddedre nem tudtal csomagot rakni, es ezert kell fullba telepiteni, nekem is igy van, mert van benne egy regi SSD, de ha a teljeset is rakod fel, be lehet allitani ugy hogy alig hasznalja, nekem is szinte minden ramdrive-ra van allitva, es kb csak a statisztikakat menti ki neha lemezre meg a konfigot.
Nálam nem hallani a hangját, ha mégis akkor cserélhető/leszabályozható/kivehető.
A házat meg most néztem ez nem a paneltápos, de van olyan is, annak tenyleg nincs hangja. Viszont a kartyanak kellett a hely, ezert kellett ezt a nagyobbat megvenni.
Ha már házaknál vagyunk, eredetileg ezeket néztem hozzá:
Milo ML05
Milo ML06Jó az elrendezése, belefér a vinyó és kártya is, csak ugye ehhez meg SFX táp kell, ami megdobja kicsit az árat, de ha egyszer újraépítem, hasonlóba fogom tenni ha szem előtt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Corsair RM850 Gold 850W Moduláris Tápegység
- SilverStone Strider 850W Platinum Moduláris Tápegység
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest