Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
SUPERMAN1 #346 üzenetére
Ahogy írták. A te szempontodból a fogyi nem befolyásol, és van már elég erős hardware-d.
A négy LAN-osnál figyelj oda a PCIe lane-re. Azt hiszem 4x kell, de megy 8x, 16x-szel is.
Nézz utána, mert én csak amatőr vagyok.
A két WAN-os rendszer zöme failsafe is, és loadbalance is kell hogy legyen. Ezek alap dolgok ha két WAN van.
Ez a 4 magos dolog elég sokáig nem számított a Pfsense-nél. ŐŐŐ, a PPPOe-nél, snort-nál. Mondtam, hogy amatőr vagyok. Talán már változott, ezt nem tudom.
Ha nem is számít a villanyszámla jó ha tudod a következőt:
System/Advanced/Miscellaneous/Power Savings/PowerD pipa, és ajánlott az Adaptive beállítás.
Jó az ha tudod. Talán egyszer otthon is lesz egy Pfsense, és jól jön majd ha ezt is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest