Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #153 üzenetére
Én nem voltam ennyire felkészült.
Nyáron, amikor a routerem, ugyanaz ami most van egyébként bemondta az unalmasat, akkor kellett találnom egy megoldást relative hamar, épp kitettem egy torrentet, és erre elment a net, rájöttem, hogy a router miatt van.
Aztán keresgéltem, majd megtaláltam az ipcopt a nem használt 2 magosra feldobtam, és akkor tetszett meg, hogy jóval válaszképesebb rajta a böngészés, mint a routeren volt.Innen indult az egész.
Majd megtaláltam a fórumban a hozzászollásod, és akkor már csak el kellett határozni, illetve felkutatni, hogy hol is lehet kapni,a lapot, nem volt egyszerű, mert összesen 2 elfogadható helyen volt.
De végülil 24-e elött sikerült beszerezni.Közben a 2 magoson mindent kirpóbáltam, ami csak linux firewall disztro volt, meg persze fel lehetett telepíteni, mert ha egy 2 magos 7 éves vasra nem megy fel, akkor miért menne fel egy újabbra.
Így aztán leszükült a kőr a ipcopra, pfsense re, ipfire re, (ez már elbukott, bár tetszik, talán egy frissités után jó lesz)
Így aztán leszűkítettem a kőrt, most végül 3 versenyző van még benne a ringben.
Az ipcop, pfsense, meg az untangle amit most próbálok éppen.Célom volt, hogy teljesen hangtalan gépet rakjak össze, mert ott van ahol én is alszom.
Így ssd vel raktam őssze, közbene gy felszabadult, mert az egyik kollega kidobta az övét, gariztatás után (?????)
Ha az ssd nem válna be, akkor esetleg a seagetnek van egy olyan 2,5 es hdd je amiben van ssd mint cache, majd lehet megpróbálom.Untangle ban nincs Qos, nekem kellene, mert gyengébb a netem, mint neked.
Viszont van benne Spyware blocker, teljesen hivatalos oldalakon fogott eddig 50 et, nem rossz.
Antivirus is lenne benne, de akkor lassul a letöltésem, ha file-t szedek le, illetbe nem megy több szálon.Ipcopban meg csak port szinten lehet megadni.
Úgyhogy most éppen élesben megy a tesztelgetés, virtuális gépre meg sem próbáltam feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest